Ibex B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Ibex B.V.B.A.
Private companiesMotion Pictures • Ibex B.V.B.A.

Contactgegevens Ibex B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ibex B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ibex B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leenstraat 13 9810 Nazareth, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ibex B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ibex B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ibex B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ibex B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ibex B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ibex B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ibex B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ibex B.V.B.A.
Products information Ibex B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Fused cast basalt; Wear-resistant linings; Wear-resistant pipes

Product categorie (product category): Abrasion Protection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ibex B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Ibex B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ibex B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Ibex B.V.B.A.

414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
09199900. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
22580103. Omslagen, kant: stoel, dressoir, piano en tafel | Covers, lace: chair, dresser, piano, and table
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
58120314. Snack bar | Snack bar
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services

Werken bij Ibex B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ibex B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ibex B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ibex B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van Ibex B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ibex B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ibex B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Ibex B.V.B.A.. Ibex B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ibex B.V.B.A.. Leave a respond for Ibex B.V.B.A.. Ibex B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ibex B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Ibex B.V.B.A.
Location of Ibex B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Ibex B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ibex B.V.B.A. Ibex B.V.B.A.: Laurent & Fils SA | WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE | DESMET W | JEAN-FRAN?OIS LABRUYERE | Auto Bergen

Other related companies as Ibex B.V.B.A.: Laurent & Fils SA | WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE | DESMET W | JEAN-FRAN?OIS LABRUYERE | Auto Bergen

Ibex B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ibex B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf Ibex B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Leenstraat 13 9810 Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Abrasion Protection. Lijst met producten zijn Fused cast basalt; Wear-resistant linings; Wear-resistant pipes.
De hoofdactiviteit van Ibex B.V.B.A. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ibex B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ibex B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Ibex B.V.B.A. op de kaart.

Ibex B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ibex B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03308502197. The company Ibex B.V.B.A. is located at the address: Leenstraat 13 9810 Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Abrasion Protection. List of products are Fused cast basalt; Wear-resistant linings; Wear-resistant pipes.
The main activity of Ibex B.V.B.A. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ibex B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Ibex B.V.B.A., open positions, location of Ibex B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ibex B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ibex B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ibex B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ibex B.V.B.A., employees, financial statistics.