WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE
Private companiesMotion Pictures • WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

Contactgegevens WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sur-la-Fontaine 73; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 62 04 (+32-04 223 62 04) 04 223 62 04 (+32-04 223 62 04)

Fax (fax): +32 (59) 925-81-67 +32 (59) 925-81-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE
Products information WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE05845794677
Ondernemingsnummer: 2140930175
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE
(Get full report from official database of BE for WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE
Addition kinds of activities for WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

382602. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
36510201. Televisie ontvangst sets | Television receiving sets
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
39319901. Harmonica's | Harmonicas
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh
54619904. koekjes | Cookies

Werken bij WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • DTP-Operator (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

 • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

 • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • Architect (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE in sociale netwerken
Look for responds of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Laat een reactie achter voor WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. Leave a respond for WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE. WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE op de google maps. Adres en contacten WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE
Location of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE on the google maps. Address and contacts of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: NUO DECOR | MIREILLE MANSSENS | Q.I. | DIRK UYTTERHOEVEN | Emonds G

Other related companies as WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE: NUO DECOR | MIREILLE MANSSENS | Q.I. | DIRK UYTTERHOEVEN | Emonds G

WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05845794677. Het bedrijf WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE bevindt zich op het adres: Rue Sur-la-Fontaine 73; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, openstaande posities, locatie van WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE op de kaart.

WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, company assigned to the tax number BE05845794677. The company WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is located at the address: Rue Sur-la-Fontaine 73; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair of dentures. Products created in WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE were not found.
The main activity of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE is not available. You also can look at reviews of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, open positions, location of WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILKIN R-LABORATOIRE DENTAIRE, employees, financial statistics.