A.C.I. BVBA

Contactgegevens A.C.I. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.I. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.I. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 14; 2450; Meerhout, België

Telefoon (phone): 014 30 46 50 (+32-014 30 46 50) 014 30 46 50 (+32-014 30 46 50)

Fax (fax): 014 30 46 51 (+32-014 30 46 51) 014 30 46 51 (+32-014 30 46 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.I. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.I. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.I. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.I. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.I. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.I. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.I. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.I. BVBA
Products information A.C.I. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in A.C.I. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.I. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.I. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.I. BVBA
Addition kinds of activities for A.C.I. BVBA

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
36799907. Hermetische afdichtingen, voor elektronische apparatuur | Hermetic seals, for electronic equipment
72180100. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers

Werken bij A.C.I. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.I. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.I. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.I. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van A.C.I. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.I. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.I. BVBA. Laat een reactie achter voor A.C.I. BVBA. A.C.I. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.I. BVBA. Leave a respond for A.C.I. BVBA. A.C.I. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.I. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.I. BVBA
Location of A.C.I. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.I. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.I. BVBA A.C.I. BVBA: Aphrodite | RADIO SECOURS TV | VAN WALLEGHEM PAUL & ANDY | HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS | JEAN VERLOO

Other related companies as A.C.I. BVBA: Aphrodite | RADIO SECOURS TV | VAN WALLEGHEM PAUL & ANDY | HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS | JEAN VERLOO

A.C.I. BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.I. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf A.C.I. BVBA bevindt zich op het adres: Veldstraat 14; 2450; Meerhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in A.C.I. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.I. BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.I. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.I. BVBA, openstaande posities, locatie van A.C.I. BVBA op de kaart.

A.C.I. BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.I. BVBA, company assigned to the tax number BE02738311767. The company A.C.I. BVBA is located at the address: Veldstraat 14; 2450; Meerhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banks. Products created in A.C.I. BVBA were not found.
The main activity of A.C.I. BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.I. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.I. BVBA, open positions, location of A.C.I. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.I. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.I. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.I. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.I. BVBA, employees, financial statistics.