RADIO SECOURS TV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • RADIO SECOURS TV
Private companiesAgricultural Services • RADIO SECOURS TV

Contactgegevens RADIO SECOURS TV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO SECOURS TV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO SECOURS TV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT DU CHRIST 14; 1300; WAVER, België

Telefoon (phone): 10223756 (+32-10223756) 10223756 (+32-10223756)

Fax (fax): +32 (82) 239-82-98 +32 (82) 239-82-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO SECOURS TV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO SECOURS TV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO SECOURS TV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO SECOURS TV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO SECOURS TV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO SECOURS TV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO SECOURS TV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO SECOURS TV
Products information RADIO SECOURS TV

BTW identificatienummer (tax): BE06024597167
Ondernemingsnummer: 3957794189
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RADIO SECOURS TV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO SECOURS TV
(Get full report from official database of BE for RADIO SECOURS TV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO SECOURS TV
Addition kinds of activities for RADIO SECOURS TV

422600. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
02519903. Cornish hennen, het opwekken van | Cornish hens, raising of
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
51599907. Koolzaad | Rapeseed
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij RADIO SECOURS TV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO SECOURS TV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO SECOURS TV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO SECOURS TV. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

 • Vloerder (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

 • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

 • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

 • Contract Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Stegmann HR solutions

  Type: Vaste Job

  Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

 • Professioneel schilder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • Projectleider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

 • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van RADIO SECOURS TV in sociale netwerken
Look for responds of RADIO SECOURS TV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO SECOURS TV. Laat een reactie achter voor RADIO SECOURS TV. RADIO SECOURS TV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO SECOURS TV. Leave a respond for RADIO SECOURS TV. RADIO SECOURS TV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO SECOURS TV op de google maps. Adres en contacten RADIO SECOURS TV
Location of RADIO SECOURS TV on the google maps. Address and contacts of RADIO SECOURS TV

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO SECOURS TV RADIO SECOURS TV: PACHA MOBELLA | Carine | G. VAN SLAMBROUCK | PAUL VAN HOORICKX | AUGUST VERMEERSCH

Other related companies as RADIO SECOURS TV: PACHA MOBELLA | Carine | G. VAN SLAMBROUCK | PAUL VAN HOORICKX | AUGUST VERMEERSCH

RADIO SECOURS TV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO SECOURS TV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06024597167. Het bedrijf RADIO SECOURS TV bevindt zich op het adres: RUE DU PONT DU CHRIST 14; 1300; WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RADIO SECOURS TV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO SECOURS TV is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO SECOURS TV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO SECOURS TV, openstaande posities, locatie van RADIO SECOURS TV op de kaart.

RADIO SECOURS TV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO SECOURS TV, company assigned to the tax number BE06024597167. The company RADIO SECOURS TV is located at the address: RUE DU PONT DU CHRIST 14; 1300; WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RADIO SECOURS TV were not found.
The main activity of RADIO SECOURS TV is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO SECOURS TV is not available. You also can look at reviews of RADIO SECOURS TV, open positions, location of RADIO SECOURS TV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO SECOURS TV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO SECOURS TV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO SECOURS TV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO SECOURS TV, employees, financial statistics.