DIRK VAN GRUNDERBEECK

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DIRK VAN GRUNDERBEECK
Private companiesReal Estate • DIRK VAN GRUNDERBEECK

Contactgegevens DIRK VAN GRUNDERBEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN GRUNDERBEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN GRUNDERBEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 42; 3370; BOUTERSEM, België

Telefoon (phone): 16734812 (+32-16734812) 16734812 (+32-16734812)

Fax (fax): +32 (58) 886-28-53 +32 (58) 886-28-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN GRUNDERBEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN GRUNDERBEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN GRUNDERBEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN GRUNDERBEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN GRUNDERBEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN GRUNDERBEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN GRUNDERBEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN GRUNDERBEECK
Products information DIRK VAN GRUNDERBEECK

BTW identificatienummer (tax): BE08251800537
Ondernemingsnummer: 9460021972
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Matériel de Douches & Baignoires.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN GRUNDERBEECK
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN GRUNDERBEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN GRUNDERBEECK
Addition kinds of activities for DIRK VAN GRUNDERBEECK

072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
17990603. Counter top installatie | Counter top installation
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
73890900. Financiële diensten | Financial services
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij DIRK VAN GRUNDERBEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN GRUNDERBEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN GRUNDERBEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN GRUNDERBEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN GRUNDERBEECK in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN GRUNDERBEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN GRUNDERBEECK. Laat een reactie achter voor DIRK VAN GRUNDERBEECK. DIRK VAN GRUNDERBEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN GRUNDERBEECK. Leave a respond for DIRK VAN GRUNDERBEECK. DIRK VAN GRUNDERBEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN GRUNDERBEECK op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN GRUNDERBEECK
Location of DIRK VAN GRUNDERBEECK on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN GRUNDERBEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN GRUNDERBEECK DIRK VAN GRUNDERBEECK: Claeys R | Karo Schoonheidssalon | ProJava Software Solutions | Lecomte et Fossion SA | Catoir Bertrand

Other related companies as DIRK VAN GRUNDERBEECK: Claeys R | Karo Schoonheidssalon | ProJava Software Solutions | Lecomte et Fossion SA | Catoir Bertrand

DIRK VAN GRUNDERBEECK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN GRUNDERBEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08251800537. Het bedrijf DIRK VAN GRUNDERBEECK bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 42; 3370; BOUTERSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
De hoofdactiviteit van DIRK VAN GRUNDERBEECK is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN GRUNDERBEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN GRUNDERBEECK, openstaande posities, locatie van DIRK VAN GRUNDERBEECK op de kaart.

DIRK VAN GRUNDERBEECK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN GRUNDERBEECK, company assigned to the tax number BE08251800537. The company DIRK VAN GRUNDERBEECK is located at the address: NIEUWSTRAAT 42; 3370; BOUTERSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
The main activity of DIRK VAN GRUNDERBEECK is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN GRUNDERBEECK is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN GRUNDERBEECK, open positions, location of DIRK VAN GRUNDERBEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN GRUNDERBEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN GRUNDERBEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN GRUNDERBEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN GRUNDERBEECK, employees, financial statistics.