Lecomte et Fossion SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Lecomte et Fossion SA
Private companiesReal Estate • Lecomte et Fossion SA

Contactgegevens Lecomte et Fossion SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lecomte et Fossion SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lecomte et Fossion SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Criel 19; 5370; Havelange, België

Telefoon (phone): 083 63 30 31; 083 63 36 68 (+32-083 63 30 31; 083 63 36 68) 083 63 30 31; 083 63 36 68 (+32-083 63 30 31; 083 63 36 68)

Fax (fax): +32 (71) 428-70-70 +32 (71) 428-70-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lecomte et Fossion SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lecomte et Fossion SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lecomte et Fossion SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lecomte et Fossion SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lecomte et Fossion SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lecomte et Fossion SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lecomte et Fossion SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lecomte et Fossion SA
Products information Lecomte et Fossion SA

BTW identificatienummer (tax): BE08841217041
Ondernemingsnummer: 5287963867
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Lecomte et Fossion SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cranes - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lecomte et Fossion SA
(Get full report from official database of BE for Lecomte et Fossion SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lecomte et Fossion SA
Addition kinds of activities for Lecomte et Fossion SA

267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
39491004. Bowlingballen | Bowling balls
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.

Werken bij Lecomte et Fossion SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lecomte et Fossion SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lecomte et Fossion SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lecomte et Fossion SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

Zoek naar antwoorden van Lecomte et Fossion SA in sociale netwerken
Look for responds of Lecomte et Fossion SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lecomte et Fossion SA. Laat een reactie achter voor Lecomte et Fossion SA. Lecomte et Fossion SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lecomte et Fossion SA. Leave a respond for Lecomte et Fossion SA. Lecomte et Fossion SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lecomte et Fossion SA op de google maps. Adres en contacten Lecomte et Fossion SA
Location of Lecomte et Fossion SA on the google maps. Address and contacts of Lecomte et Fossion SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lecomte et Fossion SA Lecomte et Fossion SA: Franco P | De Walque sprlu | Othello | VANDER | OOSTRO MOTORENCENTER

Other related companies as Lecomte et Fossion SA: Franco P | De Walque sprlu | Othello | VANDER | OOSTRO MOTORENCENTER

Lecomte et Fossion SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lecomte et Fossion SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841217041. Het bedrijf Lecomte et Fossion SA bevindt zich op het adres: Avenue de Criel 19; 5370; Havelange. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cranes - Rental. Producten gemaakt in Lecomte et Fossion SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lecomte et Fossion SA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lecomte et Fossion SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lecomte et Fossion SA, openstaande posities, locatie van Lecomte et Fossion SA op de kaart.

Lecomte et Fossion SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lecomte et Fossion SA, company assigned to the tax number BE08841217041. The company Lecomte et Fossion SA is located at the address: Avenue de Criel 19; 5370; Havelange. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cranes - Rental. Products created in Lecomte et Fossion SA were not found.
The main activity of Lecomte et Fossion SA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lecomte et Fossion SA is not available. You also can look at reviews of Lecomte et Fossion SA, open positions, location of Lecomte et Fossion SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lecomte et Fossion SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lecomte et Fossion SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lecomte et Fossion SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lecomte et Fossion SA, employees, financial statistics.