STEVENS

Contactgegevens STEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 177; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33536436 (+32-33536436) 33536436 (+32-33536436)

Fax (fax): +32 (84) 936-80-48 +32 (84) 936-80-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEVENS
Products information STEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE06883178710
Ondernemingsnummer: 1940155029
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Engrais,Tondeuses à Gazon.. Produits: Quincaillerie,Outils & Matériel de Construction.

Product categorie (product category): Quincaillerie Quincailleries. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEVENS
(Get full report from official database of BE for STEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEVENS
Addition kinds of activities for STEVENS

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
80710104. Patologisch laboratorium | Pathological laboratory

Werken bij STEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van STEVENS in sociale netwerken
Look for responds of STEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEVENS. Laat een reactie achter voor STEVENS. STEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEVENS. Leave a respond for STEVENS. STEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEVENS op de google maps. Adres en contacten STEVENS
Location of STEVENS on the google maps. Address and contacts of STEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEVENS STEVENS: ASSURALIA | ARLETTE JEANMOTTE | Het Zoeklicht NV | Vishal Scris | JEROME VAN GIJSEL

Other related companies as STEVENS: ASSURALIA | ARLETTE JEANMOTTE | Het Zoeklicht NV | Vishal Scris | JEROME VAN GIJSEL

STEVENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883178710. Het bedrijf STEVENS bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 177; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincaillerie Quincailleries. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Engrais,Tondeuses à Gazon.. Produits: Quincaillerie,Outils & Matériel de Construction..
De hoofdactiviteit van STEVENS is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEVENS, openstaande posities, locatie van STEVENS op de kaart.

STEVENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEVENS, company assigned to the tax number BE06883178710. The company STEVENS is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 177; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincaillerie Quincailleries. Articles de jardin. List of products are Produits: Engrais,Tondeuses à Gazon.. Produits: Quincaillerie,Outils & Matériel de Construction..
The main activity of STEVENS is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEVENS is not available. You also can look at reviews of STEVENS, open positions, location of STEVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEVENS, employees, financial statistics.