Het Zoeklicht NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Het Zoeklicht NV
Private companiesMotion Pictures • Het Zoeklicht NV

Contactgegevens Het Zoeklicht NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Zoeklicht NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Zoeklicht NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molderdijk 130 2400 Mol, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Zoeklicht NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Zoeklicht NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Zoeklicht NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Zoeklicht NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Zoeklicht NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Zoeklicht NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Zoeklicht NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Zoeklicht NV
Products information Het Zoeklicht NV

BTW identificatienummer (tax): BE08059539794
Ondernemingsnummer: 6635437011
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Industrial printing shops

Product categorie (product category): Designing Of Printed Business Matters,Brochures,And Advertisements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Zoeklicht NV
(Get full report from official database of BE for Het Zoeklicht NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Zoeklicht NV
Addition kinds of activities for Het Zoeklicht NV

701104. Inns | Inns
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
33169901. Bars, staal, koud afgewerkt, van gekocht warmgewalst | Bars, steel, cold finished, from purchased hot-rolled
35929901. carburateurs | Carburetors
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems

Werken bij Het Zoeklicht NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Zoeklicht NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Zoeklicht NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Zoeklicht NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Het Zoeklicht NV in sociale netwerken
Look for responds of Het Zoeklicht NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Zoeklicht NV. Laat een reactie achter voor Het Zoeklicht NV. Het Zoeklicht NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Zoeklicht NV. Leave a respond for Het Zoeklicht NV. Het Zoeklicht NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Zoeklicht NV op de google maps. Adres en contacten Het Zoeklicht NV
Location of Het Zoeklicht NV on the google maps. Address and contacts of Het Zoeklicht NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Zoeklicht NV Het Zoeklicht NV: Vanhentenrisck G | Doncq P | De Pauw J | DECABOOTER GILBERT | JAAK DEFORCHE

Other related companies as Het Zoeklicht NV: Vanhentenrisck G | Doncq P | De Pauw J | DECABOOTER GILBERT | JAAK DEFORCHE

Het Zoeklicht NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Zoeklicht NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08059539794. Het bedrijf Het Zoeklicht NV bevindt zich op het adres: Molderdijk 130 2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Designing Of Printed Business Matters,Brochures,And Advertisements. Lijst met producten zijn Industrial printing shops.
De hoofdactiviteit van Het Zoeklicht NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Zoeklicht NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Zoeklicht NV, openstaande posities, locatie van Het Zoeklicht NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Het Zoeklicht NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Zoeklicht NV, company assigned to the tax number BE08059539794. The company Het Zoeklicht NV is located at the address: Molderdijk 130 2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Designing Of Printed Business Matters,Brochures,And Advertisements. List of products are Industrial printing shops.
The main activity of Het Zoeklicht NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Zoeklicht NV is not available. You also can look at reviews of Het Zoeklicht NV, open positions, location of Het Zoeklicht NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Zoeklicht NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Zoeklicht NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Zoeklicht NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Zoeklicht NV, employees, financial statistics.