Pittoors Elektro Center

Contactgegevens Pittoors Elektro Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pittoors Elektro Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pittoors Elektro Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 3-7; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 71 11 (+32-015 31 71 11) 015 31 71 11 (+32-015 31 71 11)

Fax (fax): +32 (87) 429-20-90 +32 (87) 429-20-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pittoors Elektro Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pittoors Elektro Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pittoors Elektro Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pittoors Elektro Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pittoors Elektro Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pittoors Elektro Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pittoors Elektro Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pittoors Elektro Center
Products information Pittoors Elektro Center

BTW identificatienummer (tax): BE03900390625
Ondernemingsnummer: 4147308349
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pittoors Elektro Center
(Get full report from official database of BE for Pittoors Elektro Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pittoors Elektro Center
Addition kinds of activities for Pittoors Elektro Center

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
24219905. Lumber stapelen of plakken | Lumber stacking or sticking
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
50460104. Wanden | Partitions
59439903. Schoolspullen | School supplies
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij Pittoors Elektro Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pittoors Elektro Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pittoors Elektro Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pittoors Elektro Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Pittoors Elektro Center in sociale netwerken
Look for responds of Pittoors Elektro Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pittoors Elektro Center. Laat een reactie achter voor Pittoors Elektro Center. Pittoors Elektro Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pittoors Elektro Center. Leave a respond for Pittoors Elektro Center. Pittoors Elektro Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pittoors Elektro Center op de google maps. Adres en contacten Pittoors Elektro Center
Location of Pittoors Elektro Center on the google maps. Address and contacts of Pittoors Elektro Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Pittoors Elektro Center Pittoors Elektro Center: SOQUET A | DRUKKERIJ DIRK WUYTS | Borlon Patrick | AQUA DECLERCQ MARC IMPORT | MIELE-MAISON POMSEL

Other related companies as Pittoors Elektro Center: SOQUET A | DRUKKERIJ DIRK WUYTS | Borlon Patrick | AQUA DECLERCQ MARC IMPORT | MIELE-MAISON POMSEL

Pittoors Elektro Center is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pittoors Elektro Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03900390625. Het bedrijf Pittoors Elektro Center bevindt zich op het adres: Kapelstraat 3-7; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 259,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair..
De hoofdactiviteit van Pittoors Elektro Center is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pittoors Elektro Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pittoors Elektro Center, openstaande posities, locatie van Pittoors Elektro Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pittoors Elektro Center is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pittoors Elektro Center, company assigned to the tax number BE03900390625. The company Pittoors Elektro Center is located at the address: Kapelstraat 3-7; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 259,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair..
The main activity of Pittoors Elektro Center is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pittoors Elektro Center is not available. You also can look at reviews of Pittoors Elektro Center, open positions, location of Pittoors Elektro Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pittoors Elektro Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pittoors Elektro Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pittoors Elektro Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pittoors Elektro Center, employees, financial statistics.