SOQUET A

Contactgegevens SOQUET A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOQUET A: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOQUET A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 10 26; 0477 49 69 86 (+32-02 460 10 26; 0477 49 69 86) 02 460 10 26; 0477 49 69 86 (+32-02 460 10 26; 0477 49 69 86)

Fax (fax): 02 460 33 19 (+32-02 460 33 19) 02 460 33 19 (+32-02 460 33 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOQUET A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOQUET A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOQUET A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOQUET A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOQUET A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOQUET A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOQUET A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOQUET A
Products information SOQUET A

BTW identificatienummer (tax): BE09581970214
Ondernemingsnummer: 3814971923
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOQUET A
(Get full report from official database of BE for SOQUET A)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOQUET A
Addition kinds of activities for SOQUET A

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij SOQUET A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOQUET A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOQUET A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOQUET A. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

 • Packer twee ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

 • Financieel Medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

 • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

 • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

 • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CHOCOLATIER M

  Type: Studentenjob

  Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

 • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected] Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

 • Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van SOQUET A in sociale netwerken
Look for responds of SOQUET A in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOQUET A. Laat een reactie achter voor SOQUET A. SOQUET A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOQUET A. Leave a respond for SOQUET A. SOQUET A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOQUET A op de google maps. Adres en contacten SOQUET A
Location of SOQUET A on the google maps. Address and contacts of SOQUET A

Andere gerelateerde bedrijven als come SOQUET A SOQUET A: NAIZY FRبRES - DECORAMA | H.L.S MOTOR | ANIMOTION | COUTURE SABRINA | E. VAN WERVEKE

Other related companies as SOQUET A: NAIZY FRبRES - DECORAMA | H.L.S MOTOR | ANIMOTION | COUTURE SABRINA | E. VAN WERVEKE

SOQUET A is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOQUET A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09581970214. Het bedrijf SOQUET A bevindt zich op het adres: Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van SOQUET A is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOQUET A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOQUET A, openstaande posities, locatie van SOQUET A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOQUET A is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOQUET A, company assigned to the tax number BE09581970214. The company SOQUET A is located at the address: Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of SOQUET A is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOQUET A is not available. You also can look at reviews of SOQUET A, open positions, location of SOQUET A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOQUET A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOQUET A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOQUET A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOQUET A, employees, financial statistics.