RUDOLF CALUWE

Contactgegevens RUDOLF CALUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDOLF CALUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDOLF CALUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEK TEN EIKEN 25; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38899806 (+32-38899806) 38899806 (+32-38899806)

Fax (fax): +32 (57) 361-53-57 +32 (57) 361-53-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDOLF CALUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDOLF CALUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDOLF CALUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDOLF CALUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDOLF CALUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDOLF CALUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDOLF CALUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDOLF CALUWE
Products information RUDOLF CALUWE

BTW identificatienummer (tax): BE05943023681
Ondernemingsnummer: 2257934570
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in RUDOLF CALUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDOLF CALUWE
(Get full report from official database of BE for RUDOLF CALUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDOLF CALUWE
Addition kinds of activities for RUDOLF CALUWE

17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical

Werken bij RUDOLF CALUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDOLF CALUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDOLF CALUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDOLF CALUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

Zoek naar antwoorden van RUDOLF CALUWE in sociale netwerken
Look for responds of RUDOLF CALUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDOLF CALUWE. Laat een reactie achter voor RUDOLF CALUWE. RUDOLF CALUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDOLF CALUWE. Leave a respond for RUDOLF CALUWE. RUDOLF CALUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDOLF CALUWE op de google maps. Adres en contacten RUDOLF CALUWE
Location of RUDOLF CALUWE on the google maps. Address and contacts of RUDOLF CALUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDOLF CALUWE RUDOLF CALUWE: FLPROFILEX PLASTICINDUSTRIE NV | De Maeyer | HERMAN WILLAERT | Wierinck G | Ets Roland Verstraeten

Other related companies as RUDOLF CALUWE: FLPROFILEX PLASTICINDUSTRIE NV | De Maeyer | HERMAN WILLAERT | Wierinck G | Ets Roland Verstraeten

RUDOLF CALUWE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDOLF CALUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05943023681. Het bedrijf RUDOLF CALUWE bevindt zich op het adres: HOEK TEN EIKEN 25; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in RUDOLF CALUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDOLF CALUWE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDOLF CALUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDOLF CALUWE, openstaande posities, locatie van RUDOLF CALUWE op de kaart.

RUDOLF CALUWE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDOLF CALUWE, company assigned to the tax number BE05943023681. The company RUDOLF CALUWE is located at the address: HOEK TEN EIKEN 25; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt. Products created in RUDOLF CALUWE were not found.
The main activity of RUDOLF CALUWE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDOLF CALUWE is not available. You also can look at reviews of RUDOLF CALUWE, open positions, location of RUDOLF CALUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDOLF CALUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDOLF CALUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDOLF CALUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDOLF CALUWE, employees, financial statistics.