De Maeyer

Contactgegevens De Maeyer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maeyer: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maeyer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oppemstraat 44; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 269 86 60 (+32-02 269 86 60) 02 269 86 60 (+32-02 269 86 60)

Fax (fax): 02 269 36 60 (+32-02 269 36 60) 02 269 36 60 (+32-02 269 36 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maeyer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maeyer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maeyer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maeyer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maeyer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maeyer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maeyer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maeyer
Products information De Maeyer

BTW identificatienummer (tax): BE09877777099
Ondernemingsnummer: 9433654785
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Maeyer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maeyer
(Get full report from official database of BE for De Maeyer)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maeyer
Addition kinds of activities for De Maeyer

599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
31110501. Kraagleer | Collar leather
35450205. Eindmolens | End mills
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij De Maeyer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maeyer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maeyer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maeyer. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van De Maeyer in sociale netwerken
Look for responds of De Maeyer in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maeyer. Laat een reactie achter voor De Maeyer. De Maeyer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maeyer. Leave a respond for De Maeyer. De Maeyer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maeyer op de google maps. Adres en contacten De Maeyer
Location of De Maeyer on the google maps. Address and contacts of De Maeyer

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maeyer De Maeyer: Vlayen J Oud Huis Vanhoutvin | LA BEAUTE D'EVE | Berlage F | DUBIGH PATRICK | Huys Concept NV

Other related companies as De Maeyer: Vlayen J Oud Huis Vanhoutvin | LA BEAUTE D'EVE | Berlage F | DUBIGH PATRICK | Huys Concept NV

De Maeyer is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maeyer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09877777099. Het bedrijf De Maeyer bevindt zich op het adres: Oppemstraat 44; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in De Maeyer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maeyer is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maeyer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maeyer, openstaande posities, locatie van De Maeyer op de kaart.

De Maeyer is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maeyer, company assigned to the tax number BE09877777099. The company De Maeyer is located at the address: Oppemstraat 44; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in De Maeyer were not found.
The main activity of De Maeyer is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maeyer is not available. You also can look at reviews of De Maeyer, open positions, location of De Maeyer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maeyer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maeyer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maeyer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maeyer, employees, financial statistics.