THEOPHILE LEFEVER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • THEOPHILE LEFEVER
Private companiesLegal Services • THEOPHILE LEFEVER

Contactgegevens THEOPHILE LEFEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEOPHILE LEFEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEOPHILE LEFEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAVATINESTRAAT 29; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24112859 (+32-24112859) 24112859 (+32-24112859)

Fax (fax): +32 (65) 281-22-38 +32 (65) 281-22-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEOPHILE LEFEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEOPHILE LEFEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEOPHILE LEFEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEOPHILE LEFEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEOPHILE LEFEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEOPHILE LEFEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEOPHILE LEFEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEOPHILE LEFEVER
Products information THEOPHILE LEFEVER

BTW identificatienummer (tax): BE07224853515
Ondernemingsnummer: 8605560302
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in THEOPHILE LEFEVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEOPHILE LEFEVER
(Get full report from official database of BE for THEOPHILE LEFEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEOPHILE LEFEVER
Addition kinds of activities for THEOPHILE LEFEVER

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
35550000. Printing machines | Printing trades machinery
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
51530204. Soja bonen | Soybeans
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products

Werken bij THEOPHILE LEFEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEOPHILE LEFEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEOPHILE LEFEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEOPHILE LEFEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van THEOPHILE LEFEVER in sociale netwerken
Look for responds of THEOPHILE LEFEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEOPHILE LEFEVER. Laat een reactie achter voor THEOPHILE LEFEVER. THEOPHILE LEFEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEOPHILE LEFEVER. Leave a respond for THEOPHILE LEFEVER. THEOPHILE LEFEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEOPHILE LEFEVER op de google maps. Adres en contacten THEOPHILE LEFEVER
Location of THEOPHILE LEFEVER on the google maps. Address and contacts of THEOPHILE LEFEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come THEOPHILE LEFEVER THEOPHILE LEFEVER: Deknock P BVBA | Nathy'F | SWENNEN J | Argentor Essayeurs BVBA | WELDA

Other related companies as THEOPHILE LEFEVER: Deknock P BVBA | Nathy'F | SWENNEN J | Argentor Essayeurs BVBA | WELDA

THEOPHILE LEFEVER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEOPHILE LEFEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224853515. Het bedrijf THEOPHILE LEFEVER bevindt zich op het adres: CAVATINESTRAAT 29; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in THEOPHILE LEFEVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEOPHILE LEFEVER is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEOPHILE LEFEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEOPHILE LEFEVER, openstaande posities, locatie van THEOPHILE LEFEVER op de kaart.

THEOPHILE LEFEVER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEOPHILE LEFEVER, company assigned to the tax number BE07224853515. The company THEOPHILE LEFEVER is located at the address: CAVATINESTRAAT 29; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in THEOPHILE LEFEVER were not found.
The main activity of THEOPHILE LEFEVER is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THEOPHILE LEFEVER is not available. You also can look at reviews of THEOPHILE LEFEVER, open positions, location of THEOPHILE LEFEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEOPHILE LEFEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEOPHILE LEFEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEOPHILE LEFEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEOPHILE LEFEVER, employees, financial statistics.