Argentor Essayeurs BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Argentor Essayeurs BVBA
Private companiesLegal Services • Argentor Essayeurs BVBA

Contactgegevens Argentor Essayeurs BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argentor Essayeurs BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argentor Essayeurs BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Herentalsestraat 52; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 31 99; 03 233 74 46; 0475 84 26 54 (+32-03 232 31 99; 03 233 74 46; 0475 84 26 54) 03 232 31 99; 03 233 74 46; 0475 84 26 54 (+32-03 232 31 99; 03 233 74 46; 0475 84 26 54)

Fax (fax): 03 232 31 99 (+32-03 232 31 99) 03 232 31 99 (+32-03 232 31 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argentor Essayeurs BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argentor Essayeurs BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argentor Essayeurs BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argentor Essayeurs BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argentor Essayeurs BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argentor Essayeurs BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argentor Essayeurs BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argentor Essayeurs BVBA
Products information Argentor Essayeurs BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06392089843
Ondernemingsnummer: 9433929443
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Gold - Purchase & sale; Coins & medals

Product categorie (product category): Metals Precious

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argentor Essayeurs BVBA
(Get full report from official database of BE for Argentor Essayeurs BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argentor Essayeurs BVBA
Addition kinds of activities for Argentor Essayeurs BVBA

13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
25150205. Lente kussens | Spring cushions
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij Argentor Essayeurs BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argentor Essayeurs BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argentor Essayeurs BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argentor Essayeurs BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van Argentor Essayeurs BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Argentor Essayeurs BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argentor Essayeurs BVBA. Laat een reactie achter voor Argentor Essayeurs BVBA. Argentor Essayeurs BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argentor Essayeurs BVBA. Leave a respond for Argentor Essayeurs BVBA. Argentor Essayeurs BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argentor Essayeurs BVBA op de google maps. Adres en contacten Argentor Essayeurs BVBA
Location of Argentor Essayeurs BVBA on the google maps. Address and contacts of Argentor Essayeurs BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Argentor Essayeurs BVBA Argentor Essayeurs BVBA: P. VAN IMMERSEEL | De Vos V | DANIEL DE MOTE | ETIENNE VAN DURME | SYLVIE ANTOINE

Other related companies as Argentor Essayeurs BVBA: P. VAN IMMERSEEL | De Vos V | DANIEL DE MOTE | ETIENNE VAN DURME | SYLVIE ANTOINE

Argentor Essayeurs BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Argentor Essayeurs BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392089843. Het bedrijf Argentor Essayeurs BVBA bevindt zich op het adres: Lange Herentalsestraat 52; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metals Precious. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale; Coins & medals.
De hoofdactiviteit van Argentor Essayeurs BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argentor Essayeurs BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argentor Essayeurs BVBA, openstaande posities, locatie van Argentor Essayeurs BVBA op de kaart.

Argentor Essayeurs BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Argentor Essayeurs BVBA, company assigned to the tax number BE06392089843. The company Argentor Essayeurs BVBA is located at the address: Lange Herentalsestraat 52; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metals Precious. List of products are Gold - Purchase & sale; Coins & medals.
The main activity of Argentor Essayeurs BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Argentor Essayeurs BVBA is not available. You also can look at reviews of Argentor Essayeurs BVBA, open positions, location of Argentor Essayeurs BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argentor Essayeurs BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argentor Essayeurs BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argentor Essayeurs BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argentor Essayeurs BVBA, employees, financial statistics.