MARC VAN NOTEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • MARC VAN NOTEN
Private companiesForestry • MARC VAN NOTEN

Contactgegevens MARC VAN NOTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN NOTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN NOTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONSTRAAT 19; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15245643 (+32-15245643) 15245643 (+32-15245643)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN NOTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN NOTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN NOTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN NOTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN NOTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN NOTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN NOTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN NOTEN
Products information MARC VAN NOTEN

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARC VAN NOTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN NOTEN
(Get full report from official database of BE for MARC VAN NOTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN NOTEN
Addition kinds of activities for MARC VAN NOTEN

344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
82439901. Operator training, computer | Operator training, computer

Werken bij MARC VAN NOTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN NOTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN NOTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN NOTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

Zoek naar antwoorden van MARC VAN NOTEN in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN NOTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN NOTEN. Laat een reactie achter voor MARC VAN NOTEN. MARC VAN NOTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN NOTEN. Leave a respond for MARC VAN NOTEN. MARC VAN NOTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN NOTEN op de google maps. Adres en contacten MARC VAN NOTEN
Location of MARC VAN NOTEN on the google maps. Address and contacts of MARC VAN NOTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN NOTEN MARC VAN NOTEN: BEATRICE JANSEN | EXAMENCENTRUM | C & M | JOHAN VANQUICKELBERGHE | ERIK GREEVE

Other related companies as MARC VAN NOTEN: BEATRICE JANSEN | EXAMENCENTRUM | C & M | JOHAN VANQUICKELBERGHE | ERIK GREEVE

MARC VAN NOTEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN NOTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf MARC VAN NOTEN bevindt zich op het adres: KROONSTRAAT 19; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in MARC VAN NOTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN NOTEN is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN NOTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN NOTEN, openstaande posities, locatie van MARC VAN NOTEN op de kaart.

MARC VAN NOTEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN NOTEN, company assigned to the tax number BE04366210937. The company MARC VAN NOTEN is located at the address: KROONSTRAAT 19; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in MARC VAN NOTEN were not found.
The main activity of MARC VAN NOTEN is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN NOTEN is not available. You also can look at reviews of MARC VAN NOTEN, open positions, location of MARC VAN NOTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN NOTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN NOTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN NOTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN NOTEN, employees, financial statistics.