EXAMENCENTRUM

Particuliere bedrijvenBosbouw • EXAMENCENTRUM
Private companiesForestry • EXAMENCENTRUM

Contactgegevens EXAMENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXAMENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXAMENCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 366; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51262710 (+32-51262710) 51262710 (+32-51262710)

Fax (fax): +32 (68) 601-74-33 +32 (68) 601-74-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXAMENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXAMENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXAMENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXAMENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXAMENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXAMENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXAMENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXAMENCENTRUM
Products information EXAMENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05122894287
Ondernemingsnummer: 8440490722
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in EXAMENCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXAMENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for EXAMENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXAMENCENTRUM
Addition kinds of activities for EXAMENCENTRUM

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
594199. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
23920303. Dekbedden en dekbedden: gemaakt van aangekochte materialen | Comforters and quilts: made from purchased materials
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij EXAMENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXAMENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXAMENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXAMENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van EXAMENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of EXAMENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXAMENCENTRUM. Laat een reactie achter voor EXAMENCENTRUM. EXAMENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXAMENCENTRUM. Leave a respond for EXAMENCENTRUM. EXAMENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXAMENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten EXAMENCENTRUM
Location of EXAMENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of EXAMENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EXAMENCENTRUM EXAMENCENTRUM: HUIS VAN ESPANA | CAMBRE-CRETS | WILLY | VOLVO PENTA-MERCRUISER-CINTEC YACHTING | FELIX MULS

Other related companies as EXAMENCENTRUM: HUIS VAN ESPANA | CAMBRE-CRETS | WILLY | VOLVO PENTA-MERCRUISER-CINTEC YACHTING | FELIX MULS

EXAMENCENTRUM is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXAMENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05122894287. Het bedrijf EXAMENCENTRUM bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 366; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in EXAMENCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXAMENCENTRUM is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXAMENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXAMENCENTRUM, openstaande posities, locatie van EXAMENCENTRUM op de kaart.

EXAMENCENTRUM is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXAMENCENTRUM, company assigned to the tax number BE05122894287. The company EXAMENCENTRUM is located at the address: BRUGSESTEENWEG 366; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rijscholen. Products created in EXAMENCENTRUM were not found.
The main activity of EXAMENCENTRUM is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXAMENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of EXAMENCENTRUM, open positions, location of EXAMENCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXAMENCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXAMENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXAMENCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXAMENCENTRUM, employees, financial statistics.