RENE LEUCKX

Contactgegevens RENE LEUCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE LEUCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE LEUCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONSTRAAT 28; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25324016 (+32-25324016) 25324016 (+32-25324016)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE LEUCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE LEUCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE LEUCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE LEUCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE LEUCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE LEUCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE LEUCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE LEUCKX
Products information RENE LEUCKX

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in RENE LEUCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE LEUCKX
(Get full report from official database of BE for RENE LEUCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE LEUCKX
Addition kinds of activities for RENE LEUCKX

275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij RENE LEUCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE LEUCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE LEUCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE LEUCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van RENE LEUCKX in sociale netwerken
Look for responds of RENE LEUCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE LEUCKX. Laat een reactie achter voor RENE LEUCKX. RENE LEUCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE LEUCKX. Leave a respond for RENE LEUCKX. RENE LEUCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE LEUCKX op de google maps. Adres en contacten RENE LEUCKX
Location of RENE LEUCKX on the google maps. Address and contacts of RENE LEUCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE LEUCKX RENE LEUCKX: CARRE MAGIQUE (LE) | Dumont S | LIONEL VAN MALDERGEM | APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE | Ramses Smeyers

Other related companies as RENE LEUCKX: CARRE MAGIQUE (LE) | Dumont S | LIONEL VAN MALDERGEM | APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE | Ramses Smeyers

RENE LEUCKX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE LEUCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf RENE LEUCKX bevindt zich op het adres: KROONSTRAAT 28; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in RENE LEUCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE LEUCKX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE LEUCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE LEUCKX, openstaande posities, locatie van RENE LEUCKX op de kaart.

RENE LEUCKX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE LEUCKX, company assigned to the tax number BE04134124755. The company RENE LEUCKX is located at the address: KROONSTRAAT 28; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in RENE LEUCKX were not found.
The main activity of RENE LEUCKX is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE LEUCKX is not available. You also can look at reviews of RENE LEUCKX, open positions, location of RENE LEUCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE LEUCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE LEUCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE LEUCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE LEUCKX, employees, financial statistics.