APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE

Contactgegevens APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APPELTERREDORP 31; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54336361 (+32-54336361) 54336361 (+32-54336361)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE
Products information APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE

BTW identificatienummer (tax): BE04527709960
Ondernemingsnummer: 7037811279
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE
Addition kinds of activities for APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE

804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
17520000. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
39440700. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Laat een reactie achter voor APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. Leave a respond for APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE. APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE
Location of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: Baguetje ('t) | J. MASSART | P. PEETERMANS | SYLVIE POHL | NUYENS LUC BVBA

Other related companies as APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE: Baguetje ('t) | J. MASSART | P. PEETERMANS | SYLVIE POHL | NUYENS LUC BVBA

APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527709960. Het bedrijf APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE bevindt zich op het adres: APPELTERREDORP 31; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, openstaande posities, locatie van APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE op de kaart.

APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, company assigned to the tax number BE04527709960. The company APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is located at the address: APPELTERREDORP 31; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE were not found.
The main activity of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, open positions, location of APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK VANGHELUWE-PENNE, employees, financial statistics.