Alfred C. Toepfer International B.V.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Alfred C. Toepfer International B.V.
Private companiesNondepository Credit Institutions • Alfred C. Toepfer International B.V.

Contactgegevens Alfred C. Toepfer International B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfred C. Toepfer International B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfred C. Toepfer International B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meirbrug 2 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfred C. Toepfer International B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfred C. Toepfer International B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfred C. Toepfer International B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfred C. Toepfer International B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfred C. Toepfer International B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfred C. Toepfer International B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfred C. Toepfer International B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfred C. Toepfer International B.V.
Products information Alfred C. Toepfer International B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07856567382
Ondernemingsnummer: 6314910888
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Grain and cereals for the food industry

Product categorie (product category): Grain And Cereals For The Food Industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfred C. Toepfer International B.V.
(Get full report from official database of BE for Alfred C. Toepfer International B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfred C. Toepfer International B.V.
Addition kinds of activities for Alfred C. Toepfer International B.V.

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
28190700. carbiden | Carbides
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only

Werken bij Alfred C. Toepfer International B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfred C. Toepfer International B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfred C. Toepfer International B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfred C. Toepfer International B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van Alfred C. Toepfer International B.V. in sociale netwerken
Look for responds of Alfred C. Toepfer International B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfred C. Toepfer International B.V.. Laat een reactie achter voor Alfred C. Toepfer International B.V.. Alfred C. Toepfer International B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfred C. Toepfer International B.V.. Leave a respond for Alfred C. Toepfer International B.V.. Alfred C. Toepfer International B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfred C. Toepfer International B.V. op de google maps. Adres en contacten Alfred C. Toepfer International B.V.
Location of Alfred C. Toepfer International B.V. on the google maps. Address and contacts of Alfred C. Toepfer International B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfred C. Toepfer International B.V. Alfred C. Toepfer International B.V.: FLGESBO NV | JET | PATRICK MATHIEU | A.P. SERVICES | Van Tigchelt F

Other related companies as Alfred C. Toepfer International B.V.: FLGESBO NV | JET | PATRICK MATHIEU | A.P. SERVICES | Van Tigchelt F

Alfred C. Toepfer International B.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfred C. Toepfer International B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07856567382. Het bedrijf Alfred C. Toepfer International B.V. bevindt zich op het adres: Meirbrug 2 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Grain And Cereals For The Food Industry. Lijst met producten zijn Grain and cereals for the food industry.
De hoofdactiviteit van Alfred C. Toepfer International B.V. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfred C. Toepfer International B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfred C. Toepfer International B.V., openstaande posities, locatie van Alfred C. Toepfer International B.V. op de kaart.

Alfred C. Toepfer International B.V. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alfred C. Toepfer International B.V., company assigned to the tax number BE07856567382. The company Alfred C. Toepfer International B.V. is located at the address: Meirbrug 2 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Grain And Cereals For The Food Industry. List of products are Grain and cereals for the food industry.
The main activity of Alfred C. Toepfer International B.V. is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfred C. Toepfer International B.V. is not available. You also can look at reviews of Alfred C. Toepfer International B.V., open positions, location of Alfred C. Toepfer International B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfred C. Toepfer International B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfred C. Toepfer International B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfred C. Toepfer International B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfred C. Toepfer International B.V., employees, financial statistics.