MARTENS-DUYCK

Contactgegevens MARTENS-DUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS-DUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS-DUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTENLAAN 8A; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93745569 (+32-93745569) 93745569 (+32-93745569)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS-DUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS-DUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS-DUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS-DUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS-DUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS-DUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS-DUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS-DUYCK
Products information MARTENS-DUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARTENS-DUYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS-DUYCK
(Get full report from official database of BE for MARTENS-DUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS-DUYCK
Addition kinds of activities for MARTENS-DUYCK

38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij MARTENS-DUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS-DUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS-DUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS-DUYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van MARTENS-DUYCK in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS-DUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS-DUYCK. Laat een reactie achter voor MARTENS-DUYCK. MARTENS-DUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS-DUYCK. Leave a respond for MARTENS-DUYCK. MARTENS-DUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS-DUYCK op de google maps. Adres en contacten MARTENS-DUYCK
Location of MARTENS-DUYCK on the google maps. Address and contacts of MARTENS-DUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS-DUYCK MARTENS-DUYCK: INTERN. CLEANING COMPANY | PETER HEIRMAN | LOUISE LALLEMAND | WALTER PATTYN | DE VOS R.

Other related companies as MARTENS-DUYCK: INTERN. CLEANING COMPANY | PETER HEIRMAN | LOUISE LALLEMAND | WALTER PATTYN | DE VOS R.

MARTENS-DUYCK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS-DUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf MARTENS-DUYCK bevindt zich op het adres: AMBACHTENLAAN 8A; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in MARTENS-DUYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTENS-DUYCK is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS-DUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS-DUYCK, openstaande posities, locatie van MARTENS-DUYCK op de kaart.

MARTENS-DUYCK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS-DUYCK, company assigned to the tax number BE09277648925. The company MARTENS-DUYCK is located at the address: AMBACHTENLAAN 8A; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in MARTENS-DUYCK were not found.
The main activity of MARTENS-DUYCK is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS-DUYCK is not available. You also can look at reviews of MARTENS-DUYCK, open positions, location of MARTENS-DUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS-DUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS-DUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS-DUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS-DUYCK, employees, financial statistics.