PETER HEIRMAN

Contactgegevens PETER HEIRMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER HEIRMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER HEIRMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTEN SCHOEN 65; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37779388 (+32-37779388) 37779388 (+32-37779388)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER HEIRMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER HEIRMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER HEIRMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER HEIRMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER HEIRMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER HEIRMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER HEIRMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER HEIRMAN
Products information PETER HEIRMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Portes & Fenêtres en Aluminium,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER HEIRMAN
(Get full report from official database of BE for PETER HEIRMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER HEIRMAN
Addition kinds of activities for PETER HEIRMAN

02140101. Geitenboerderij | Goat farm
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
34839909. Mijnen en onderdelen (verordeningen) | Mines and parts (ordnance)
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij PETER HEIRMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER HEIRMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER HEIRMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER HEIRMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van PETER HEIRMAN in sociale netwerken
Look for responds of PETER HEIRMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER HEIRMAN. Laat een reactie achter voor PETER HEIRMAN. PETER HEIRMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER HEIRMAN. Leave a respond for PETER HEIRMAN. PETER HEIRMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER HEIRMAN op de google maps. Adres en contacten PETER HEIRMAN
Location of PETER HEIRMAN on the google maps. Address and contacts of PETER HEIRMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER HEIRMAN PETER HEIRMAN: F.P.M. INTERNATIONAL NV | Home Decor Mentens BVBA | BIARENT (Ets) | Thoen J | DA LONG

Other related companies as PETER HEIRMAN: F.P.M. INTERNATIONAL NV | Home Decor Mentens BVBA | BIARENT (Ets) | Thoen J | DA LONG

PETER HEIRMAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER HEIRMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf PETER HEIRMAN bevindt zich op het adres: HOUTEN SCHOEN 65; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Portes & Fenêtres en Aluminium,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van PETER HEIRMAN is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER HEIRMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER HEIRMAN, openstaande posities, locatie van PETER HEIRMAN op de kaart.

PETER HEIRMAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER HEIRMAN, company assigned to the tax number BE04942993164. The company PETER HEIRMAN is located at the address: HOUTEN SCHOEN 65; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Portes & Fenêtres en Aluminium,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of PETER HEIRMAN is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER HEIRMAN is not available. You also can look at reviews of PETER HEIRMAN, open positions, location of PETER HEIRMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER HEIRMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER HEIRMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER HEIRMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER HEIRMAN, employees, financial statistics.