FE. DELY-TIMSONET

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FE. DELY-TIMSONET
Private companiesWater Transportation • FE. DELY-TIMSONET

Contactgegevens FE. DELY-TIMSONET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DELY-TIMSONET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DELY-TIMSONET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAHAUT 43; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 42752912 (+32-42752912) 42752912 (+32-42752912)

Fax (fax): +32 (61) 887-31-27 +32 (61) 887-31-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DELY-TIMSONET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DELY-TIMSONET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DELY-TIMSONET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DELY-TIMSONET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DELY-TIMSONET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DELY-TIMSONET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DELY-TIMSONET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DELY-TIMSONET
Products information FE. DELY-TIMSONET

BTW identificatienummer (tax): BE02882232666
Ondernemingsnummer: 1930541992
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FE. DELY-TIMSONET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DELY-TIMSONET
(Get full report from official database of BE for FE. DELY-TIMSONET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DELY-TIMSONET
Addition kinds of activities for FE. DELY-TIMSONET

179904. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial
75399904. Machinebouw, auto | Machine shop, automotive
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij FE. DELY-TIMSONET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DELY-TIMSONET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DELY-TIMSONET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DELY-TIMSONET. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van FE. DELY-TIMSONET in sociale netwerken
Look for responds of FE. DELY-TIMSONET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DELY-TIMSONET. Laat een reactie achter voor FE. DELY-TIMSONET. FE. DELY-TIMSONET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DELY-TIMSONET. Leave a respond for FE. DELY-TIMSONET. FE. DELY-TIMSONET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DELY-TIMSONET op de google maps. Adres en contacten FE. DELY-TIMSONET
Location of FE. DELY-TIMSONET on the google maps. Address and contacts of FE. DELY-TIMSONET

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DELY-TIMSONET FE. DELY-TIMSONET: Electro Santermans | C.V.M. Librairie sprl SPRL | Breyne C | OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT | BUREAU VAN DIJK-INGENIEURS CONSEIL EN GESTION

Other related companies as FE. DELY-TIMSONET: Electro Santermans | C.V.M. Librairie sprl SPRL | Breyne C | OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT | BUREAU VAN DIJK-INGENIEURS CONSEIL EN GESTION

FE. DELY-TIMSONET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DELY-TIMSONET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02882232666. Het bedrijf FE. DELY-TIMSONET bevindt zich op het adres: RUE LAHAUT 43; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk. Producten gemaakt in FE. DELY-TIMSONET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DELY-TIMSONET is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DELY-TIMSONET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DELY-TIMSONET, openstaande posities, locatie van FE. DELY-TIMSONET op de kaart.

FE. DELY-TIMSONET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DELY-TIMSONET, company assigned to the tax number BE02882232666. The company FE. DELY-TIMSONET is located at the address: RUE LAHAUT 43; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Glaszetten and glaswerk. Products created in FE. DELY-TIMSONET were not found.
The main activity of FE. DELY-TIMSONET is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DELY-TIMSONET is not available. You also can look at reviews of FE. DELY-TIMSONET, open positions, location of FE. DELY-TIMSONET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DELY-TIMSONET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DELY-TIMSONET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DELY-TIMSONET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DELY-TIMSONET, employees, financial statistics.