OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Private companiesWater Transportation • OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Contactgegevens OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93577754 (+32-93577754) 93577754 (+32-93577754)

Fax (fax): +32 (16) 983-34-31 +32 (16) 983-34-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Products information OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

2044. Rijstmalen | Rice milling
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec

Werken bij OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. Leave a respond for OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT. OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT
Location of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: Sigma-Beheer Syndicus | CATHERINE LECHANTEUR | ROMMENS | WALTER HOORNE | Invicta BVBA

Other related companies as OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT: Sigma-Beheer Syndicus | CATHERINE LECHANTEUR | ROMMENS | WALTER HOORNE | Invicta BVBA

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT op de kaart.

OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE03623260498. The company OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is located at the address: HULLEKEN 10 A; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Products created in OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT were not found.
The main activity of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, open positions, location of OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTERLINCK SOFTWARE DEVELOPMENT, employees, financial statistics.