TECHNICAL OPTICS INTERN NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • TECHNICAL OPTICS INTERN NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • TECHNICAL OPTICS INTERN NV

Contactgegevens TECHNICAL OPTICS INTERN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICAL OPTICS INTERN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICAL OPTICS INTERN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 335 9070 Destelbergen, België

Telefoon (phone): 32.92 38 16 32 32.92 38 16 32

Fax (fax): 32.92 38 23 62 32.92 38 23 62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICAL OPTICS INTERN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICAL OPTICS INTERN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICAL OPTICS INTERN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICAL OPTICS INTERN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICAL OPTICS INTERN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICAL OPTICS INTERN NV
Products information TECHNICAL OPTICS INTERN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07004028320
Ondernemingsnummer: 3458465576
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sunglasses

Product categorie (product category): Glass; Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICAL OPTICS INTERN NV
(Get full report from official database of BE for TECHNICAL OPTICS INTERN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICAL OPTICS INTERN NV
Addition kinds of activities for TECHNICAL OPTICS INTERN NV

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public

Werken bij TECHNICAL OPTICS INTERN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICAL OPTICS INTERN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

Zoek naar antwoorden van TECHNICAL OPTICS INTERN NV in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICAL OPTICS INTERN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Laat een reactie achter voor TECHNICAL OPTICS INTERN NV. TECHNICAL OPTICS INTERN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICAL OPTICS INTERN NV. Leave a respond for TECHNICAL OPTICS INTERN NV. TECHNICAL OPTICS INTERN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICAL OPTICS INTERN NV op de google maps. Adres en contacten TECHNICAL OPTICS INTERN NV
Location of TECHNICAL OPTICS INTERN NV on the google maps. Address and contacts of TECHNICAL OPTICS INTERN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICAL OPTICS INTERN NV TECHNICAL OPTICS INTERN NV: COIFFURE CKOO BIRKIN | L'EAU B?NITE | A.F.B. (ASSURE-FINANCE-BEETHOVEN) | L'ACADEMIE DU CHIEN | KNODT ET Fils

Other related companies as TECHNICAL OPTICS INTERN NV: COIFFURE CKOO BIRKIN | L'EAU B?NITE | A.F.B. (ASSURE-FINANCE-BEETHOVEN) | L'ACADEMIE DU CHIEN | KNODT ET Fils

TECHNICAL OPTICS INTERN NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICAL OPTICS INTERN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07004028320. Het bedrijf TECHNICAL OPTICS INTERN NV bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 335 9070 Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glass; Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Sunglasses.
De hoofdactiviteit van TECHNICAL OPTICS INTERN NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICAL OPTICS INTERN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICAL OPTICS INTERN NV, openstaande posities, locatie van TECHNICAL OPTICS INTERN NV op de kaart.

TECHNICAL OPTICS INTERN NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNICAL OPTICS INTERN NV, company assigned to the tax number BE07004028320. The company TECHNICAL OPTICS INTERN NV is located at the address: Dendermondesteenweg 335 9070 Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glass; Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Sunglasses.
The main activity of TECHNICAL OPTICS INTERN NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICAL OPTICS INTERN NV is not available. You also can look at reviews of TECHNICAL OPTICS INTERN NV, open positions, location of TECHNICAL OPTICS INTERN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICAL OPTICS INTERN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICAL OPTICS INTERN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICAL OPTICS INTERN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICAL OPTICS INTERN NV, employees, financial statistics.