L'ACADEMIE DU CHIEN

Contactgegevens L'ACADEMIE DU CHIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ACADEMIE DU CHIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ACADEMIE DU CHIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie de la Clef 12-13; 4620; Fl茅ron, België

Telefoon (phone): 04 358 79 90 (+32-04 358 79 90) 04 358 79 90 (+32-04 358 79 90)

Fax (fax): +32 (2) 959-58-54 +32 (2) 959-58-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ACADEMIE DU CHIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ACADEMIE DU CHIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ACADEMIE DU CHIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ACADEMIE DU CHIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ACADEMIE DU CHIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ACADEMIE DU CHIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ACADEMIE DU CHIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ACADEMIE DU CHIEN
Products information L'ACADEMIE DU CHIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06942230224
Ondernemingsnummer: 5443420410
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Dog - Grooming

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ACADEMIE DU CHIEN
(Get full report from official database of BE for L'ACADEMIE DU CHIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ACADEMIE DU CHIEN
Addition kinds of activities for L'ACADEMIE DU CHIEN

322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
34299905. Harness hardware | Harness hardware
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
38270101. kijker | Binoculars
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij L'ACADEMIE DU CHIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ACADEMIE DU CHIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ACADEMIE DU CHIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ACADEMIE DU CHIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van L'ACADEMIE DU CHIEN in sociale netwerken
Look for responds of L'ACADEMIE DU CHIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ACADEMIE DU CHIEN. Laat een reactie achter voor L'ACADEMIE DU CHIEN. L'ACADEMIE DU CHIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ACADEMIE DU CHIEN. Leave a respond for L'ACADEMIE DU CHIEN. L'ACADEMIE DU CHIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ACADEMIE DU CHIEN op de google maps. Adres en contacten L'ACADEMIE DU CHIEN
Location of L'ACADEMIE DU CHIEN on the google maps. Address and contacts of L'ACADEMIE DU CHIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ACADEMIE DU CHIEN L'ACADEMIE DU CHIEN: ETIENNE HANSON | MOTEL-REST. DENNENHOF | VAN VLEM | KON.TURNVER.KRACHT-ZWIER | BOELENS GEERT

Other related companies as L'ACADEMIE DU CHIEN: ETIENNE HANSON | MOTEL-REST. DENNENHOF | VAN VLEM | KON.TURNVER.KRACHT-ZWIER | BOELENS GEERT

L'ACADEMIE DU CHIEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ACADEMIE DU CHIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06942230224. Het bedrijf L'ACADEMIE DU CHIEN bevindt zich op het adres: Galerie de la Clef 12-13; 4620; Fl茅ron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Lijst met producten zijn Dog - Grooming.
De hoofdactiviteit van L'ACADEMIE DU CHIEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ACADEMIE DU CHIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ACADEMIE DU CHIEN, openstaande posities, locatie van L'ACADEMIE DU CHIEN op de kaart.

L'ACADEMIE DU CHIEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ACADEMIE DU CHIEN, company assigned to the tax number BE06942230224. The company L'ACADEMIE DU CHIEN is located at the address: Galerie de la Clef 12-13; 4620; Fl茅ron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pet shops - Retail. List of products are Dog - Grooming.
The main activity of L'ACADEMIE DU CHIEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ACADEMIE DU CHIEN is not available. You also can look at reviews of L'ACADEMIE DU CHIEN, open positions, location of L'ACADEMIE DU CHIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ACADEMIE DU CHIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ACADEMIE DU CHIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ACADEMIE DU CHIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ACADEMIE DU CHIEN, employees, financial statistics.