HEYLEN-GEERTS NV

Contactgegevens HEYLEN-GEERTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYLEN-GEERTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYLEN-GEERTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstlaan 40 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 21 22 07 32.14 21 22 07

Fax (fax): 32.14 21 21 91 32.14 21 21 91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYLEN-GEERTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYLEN-GEERTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYLEN-GEERTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYLEN-GEERTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYLEN-GEERTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYLEN-GEERTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYLEN-GEERTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYLEN-GEERTS NV
Products information HEYLEN-GEERTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09036773681
Ondernemingsnummer: 8726684570
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Glass for furniture

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYLEN-GEERTS NV
(Get full report from official database of BE for HEYLEN-GEERTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYLEN-GEERTS NV
Addition kinds of activities for HEYLEN-GEERTS NV

769921. Gun diensten | Gun services
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
16290111. Pier constructie | Pier construction
32910402. Polijstwielen | Polishing wheels
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
62829904. Investeringsonderzoek | Investment research
95110400. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government

Werken bij HEYLEN-GEERTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYLEN-GEERTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYLEN-GEERTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYLEN-GEERTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van HEYLEN-GEERTS NV in sociale netwerken
Look for responds of HEYLEN-GEERTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYLEN-GEERTS NV. Laat een reactie achter voor HEYLEN-GEERTS NV. HEYLEN-GEERTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYLEN-GEERTS NV. Leave a respond for HEYLEN-GEERTS NV. HEYLEN-GEERTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYLEN-GEERTS NV op de google maps. Adres en contacten HEYLEN-GEERTS NV
Location of HEYLEN-GEERTS NV on the google maps. Address and contacts of HEYLEN-GEERTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYLEN-GEERTS NV HEYLEN-GEERTS NV: JIANCARLA | Botticelli | SALLE VENTE CHEZ POMPON | Duitse Herdershonden (VV.DH) | North Sea Boating

Other related companies as HEYLEN-GEERTS NV: JIANCARLA | Botticelli | SALLE VENTE CHEZ POMPON | Duitse Herdershonden (VV.DH) | North Sea Boating

HEYLEN-GEERTS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYLEN-GEERTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036773681. Het bedrijf HEYLEN-GEERTS NV bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 40 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Glass for furniture.
De hoofdactiviteit van HEYLEN-GEERTS NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYLEN-GEERTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYLEN-GEERTS NV, openstaande posities, locatie van HEYLEN-GEERTS NV op de kaart.

HEYLEN-GEERTS NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYLEN-GEERTS NV, company assigned to the tax number BE09036773681. The company HEYLEN-GEERTS NV is located at the address: Toekomstlaan 40 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Glass for furniture.
The main activity of HEYLEN-GEERTS NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYLEN-GEERTS NV is not available. You also can look at reviews of HEYLEN-GEERTS NV, open positions, location of HEYLEN-GEERTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYLEN-GEERTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYLEN-GEERTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYLEN-GEERTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYLEN-GEERTS NV, employees, financial statistics.