Duitse Herdershonden (VV.DH)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Duitse Herdershonden (VV.DH)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Duitse Herdershonden (VV.DH)

Contactgegevens Duitse Herdershonden (VV.DH): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duitse Herdershonden (VV.DH): address, phone, fax, email, website, opening hours

Duitse Herdershonden (VV.DH)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidedreef 13; 2243; Zandhoven (Pulle), België

Telefoon (phone): 03 484 40 91 (+32-03 484 40 91) 03 484 40 91 (+32-03 484 40 91)

Fax (fax): +32 (58) 677-71-98 +32 (58) 677-71-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duitse Herdershonden (VV.DH): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duitse Herdershonden (VV.DH)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duitse Herdershonden (VV.DH)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duitse Herdershonden (VV.DH), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duitse Herdershonden (VV.DH). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duitse Herdershonden (VV.DH), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duitse Herdershonden (VV.DH). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duitse Herdershonden (VV.DH)
Products information Duitse Herdershonden (VV.DH)

BTW identificatienummer (tax): BE02150268554
Ondernemingsnummer: 2041229248
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Duitse Herdershonden (VV.DH) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duitse Herdershonden (VV.DH)
(Get full report from official database of BE for Duitse Herdershonden (VV.DH))

Aanvulling soorten activiteiten voor Duitse Herdershonden (VV.DH)
Addition kinds of activities for Duitse Herdershonden (VV.DH)

632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
36210301. Controleapparatuur voor bussen of vrachtwagens, elektrisch | Control equipment for buses or trucks, electric
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material

Werken bij Duitse Herdershonden (VV.DH): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duitse Herdershonden (VV.DH): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duitse Herdershonden (VV.DH). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duitse Herdershonden (VV.DH). Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van Duitse Herdershonden (VV.DH) in sociale netwerken
Look for responds of Duitse Herdershonden (VV.DH) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duitse Herdershonden (VV.DH). Laat een reactie achter voor Duitse Herdershonden (VV.DH). Duitse Herdershonden (VV.DH) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duitse Herdershonden (VV.DH). Leave a respond for Duitse Herdershonden (VV.DH). Duitse Herdershonden (VV.DH) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duitse Herdershonden (VV.DH) op de google maps. Adres en contacten Duitse Herdershonden (VV.DH)
Location of Duitse Herdershonden (VV.DH) on the google maps. Address and contacts of Duitse Herdershonden (VV.DH)

Andere gerelateerde bedrijven als come Duitse Herdershonden (VV.DH) Duitse Herdershonden (VV.DH): FE. GECAFIN | KATRIEN DEMEULENAERE | ULB-ECH | DEMEURES ST.MARTIN | JOSEPH-JULIEN VERGIEU

Other related companies as Duitse Herdershonden (VV.DH): FE. GECAFIN | KATRIEN DEMEULENAERE | ULB-ECH | DEMEURES ST.MARTIN | JOSEPH-JULIEN VERGIEU

Duitse Herdershonden (VV.DH) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duitse Herdershonden (VV.DH), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02150268554. Het bedrijf Duitse Herdershonden (VV.DH) bevindt zich op het adres: Heidedreef 13; 2243; Zandhoven (Pulle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dog training. Producten gemaakt in Duitse Herdershonden (VV.DH) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duitse Herdershonden (VV.DH) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duitse Herdershonden (VV.DH) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duitse Herdershonden (VV.DH), openstaande posities, locatie van Duitse Herdershonden (VV.DH) op de kaart.

Duitse Herdershonden (VV.DH) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duitse Herdershonden (VV.DH), company assigned to the tax number BE02150268554. The company Duitse Herdershonden (VV.DH) is located at the address: Heidedreef 13; 2243; Zandhoven (Pulle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dog training. Products created in Duitse Herdershonden (VV.DH) were not found.
The main activity of Duitse Herdershonden (VV.DH) is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Duitse Herdershonden (VV.DH) is not available. You also can look at reviews of Duitse Herdershonden (VV.DH), open positions, location of Duitse Herdershonden (VV.DH) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duitse Herdershonden (VV.DH), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duitse Herdershonden (VV.DH), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duitse Herdershonden (VV.DH), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duitse Herdershonden (VV.DH), employees, financial statistics.