EURO GIFTS BELGIUM NV-SA

Contactgegevens EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO GIFTS BELGIUM NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogweg 38 8940 Wervik, België

Telefoon (phone): 32.56 31 39 91 32.56 31 39 91

Fax (fax): 32.56 31 18 49 32.56 31 18 49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO GIFTS BELGIUM NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO GIFTS BELGIUM NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO GIFTS BELGIUM NV-SA
Products information EURO GIFTS BELGIUM NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE02309295654
Ondernemingsnummer: 9173278808
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Souvenirs and advertising items

Product categorie (product category): Gifts; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO GIFTS BELGIUM NV-SA
(Get full report from official database of BE for EURO GIFTS BELGIUM NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO GIFTS BELGIUM NV-SA
Addition kinds of activities for EURO GIFTS BELGIUM NV-SA

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist

Werken bij EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Laat een reactie achter voor EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. EURO GIFTS BELGIUM NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. Leave a respond for EURO GIFTS BELGIUM NV-SA. EURO GIFTS BELGIUM NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO GIFTS BELGIUM NV-SA op de google maps. Adres en contacten EURO GIFTS BELGIUM NV-SA
Location of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA on the google maps. Address and contacts of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO GIFTS BELGIUM NV-SA EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR | Sciacchitano F | Bonnamour Marie-Christine | RENTING ALARM COMFORT WILLEMS | Alexiadou E

Other related companies as EURO GIFTS BELGIUM NV-SA: LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR | Sciacchitano F | Bonnamour Marie-Christine | RENTING ALARM COMFORT WILLEMS | Alexiadou E

EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02309295654. Het bedrijf EURO GIFTS BELGIUM NV-SA bevindt zich op het adres: Hoogweg 38 8940 Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gifts; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Souvenirs and advertising items.
De hoofdactiviteit van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, openstaande posities, locatie van EURO GIFTS BELGIUM NV-SA op de kaart.

EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, company assigned to the tax number BE02309295654. The company EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is located at the address: Hoogweg 38 8940 Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gifts; Miscellaneous Products. List of products are Souvenirs and advertising items.
The main activity of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA is not available. You also can look at reviews of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, open positions, location of EURO GIFTS BELGIUM NV-SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO GIFTS BELGIUM NV-SA, employees, financial statistics.