LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

Contactgegevens LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSESTEENWEG 156; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22400580 (+32-22400580) 22400580 (+32-22400580)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR
Products information LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR
(Get full report from official database of BE for LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR
Addition kinds of activities for LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

229600. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

Zoek naar antwoorden van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR in sociale netwerken
Look for responds of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Laat een reactie achter voor LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. Leave a respond for LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR. LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR op de google maps. Adres en contacten LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR
Location of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR on the google maps. Address and contacts of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR

Andere gerelateerde bedrijven als come LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: Argenta (groep) | T.C. DOTTIGNIEN | Tunnel Car-Wash Warrot-Callaert | Blerot J | van Delft Vinciane

Other related companies as LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR: Argenta (groep) | T.C. DOTTIGNIEN | Tunnel Car-Wash Warrot-Callaert | Blerot J | van Delft Vinciane

LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR bevindt zich op het adres: HAACHTSESTEENWEG 156; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, openstaande posities, locatie van LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR op de kaart.

LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, company assigned to the tax number BE06812042236. The company LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is located at the address: HAACHTSESTEENWEG 156; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR were not found.
The main activity of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR is not available. You also can look at reviews of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, open positions, location of LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR, employees, financial statistics.