'T WIT HUISJE

Contactgegevens 'T WIT HUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WIT HUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WIT HUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursestraat 178; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 27 09 (+32-016 23 27 09) 016 23 27 09 (+32-016 23 27 09)

Fax (fax): 016 23 27 09 (+32-016 23 27 09) 016 23 27 09 (+32-016 23 27 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WIT HUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WIT HUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WIT HUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WIT HUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WIT HUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WIT HUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WIT HUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WIT HUISJE
Products information 'T WIT HUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE05003967285
Ondernemingsnummer: 5780426025
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Florists

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WIT HUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T WIT HUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WIT HUISJE
Addition kinds of activities for 'T WIT HUISJE

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij 'T WIT HUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WIT HUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WIT HUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WIT HUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van 'T WIT HUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T WIT HUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WIT HUISJE. Laat een reactie achter voor 'T WIT HUISJE. 'T WIT HUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WIT HUISJE. Leave a respond for 'T WIT HUISJE. 'T WIT HUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WIT HUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T WIT HUISJE
Location of 'T WIT HUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T WIT HUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WIT HUISJE 'T WIT HUISJE: EMOSERVICES | Marion M | BW HOTEL ACACIA | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

Other related companies as 'T WIT HUISJE: EMOSERVICES | Marion M | BW HOTEL ACACIA | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

'T WIT HUISJE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WIT HUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05003967285. Het bedrijf 'T WIT HUISJE bevindt zich op het adres: Tervuursestraat 178; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van 'T WIT HUISJE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WIT HUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WIT HUISJE, openstaande posities, locatie van 'T WIT HUISJE op de kaart.

'T WIT HUISJE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WIT HUISJE, company assigned to the tax number BE05003967285. The company 'T WIT HUISJE is located at the address: Tervuursestraat 178; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Florists.
The main activity of 'T WIT HUISJE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WIT HUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T WIT HUISJE, open positions, location of 'T WIT HUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WIT HUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WIT HUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WIT HUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WIT HUISJE, employees, financial statistics.