VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • VAN DE VELDE ANDRE & HUGO
Private companiesMiscellaneous Repair Services • VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

Contactgegevens VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLIJKENHOEFSTRAAT 8; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 15312390 (+32-15312390) 15312390 (+32-15312390)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VELDE ANDRE & HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VELDE ANDRE & HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VELDE ANDRE & HUGO
Products information VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN DE VELDE ANDRE & HUGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VELDE ANDRE & HUGO
(Get full report from official database of BE for VAN DE VELDE ANDRE & HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VELDE ANDRE & HUGO
Addition kinds of activities for VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
35550202. Platen, offset | Plates, offset
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies

Werken bij VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Laat een reactie achter voor VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. VAN DE VELDE ANDRE & HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. Leave a respond for VAN DE VELDE ANDRE & HUGO. VAN DE VELDE ANDRE & HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VELDE ANDRE & HUGO op de google maps. Adres en contacten VAN DE VELDE ANDRE & HUGO
Location of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO on the google maps. Address and contacts of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VELDE ANDRE & HUGO VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: LAMORGESE (GLACIER) | SCHOENMAKERIJ LUC | ALEXANDER VAN DER EECKEN | STASSENS-CREETEN J. | ROBOTECH

Other related companies as VAN DE VELDE ANDRE & HUGO: LAMORGESE (GLACIER) | SCHOENMAKERIJ LUC | ALEXANDER VAN DER EECKEN | STASSENS-CREETEN J. | ROBOTECH

VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf VAN DE VELDE ANDRE & HUGO bevindt zich op het adres: SLIJKENHOEFSTRAAT 8; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in VAN DE VELDE ANDRE & HUGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, openstaande posities, locatie van VAN DE VELDE ANDRE & HUGO op de kaart.

VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, company assigned to the tax number BE06448394775. The company VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is located at the address: SLIJKENHOEFSTRAAT 8; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in VAN DE VELDE ANDRE & HUGO were not found.
The main activity of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO is not available. You also can look at reviews of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, open positions, location of VAN DE VELDE ANDRE & HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VELDE ANDRE & HUGO, employees, financial statistics.