OMER VAN WIELE

Contactgegevens OMER VAN WIELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMER VAN WIELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMER VAN WIELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWBURCHT 35; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52214246 (+32-52214246) 52214246 (+32-52214246)

Fax (fax): +32 (10) 908-40-84 +32 (10) 908-40-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMER VAN WIELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMER VAN WIELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMER VAN WIELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMER VAN WIELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMER VAN WIELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMER VAN WIELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMER VAN WIELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMER VAN WIELE
Products information OMER VAN WIELE

BTW identificatienummer (tax): BE09973907470
Ondernemingsnummer: 6345947265
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in OMER VAN WIELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMER VAN WIELE
(Get full report from official database of BE for OMER VAN WIELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMER VAN WIELE
Addition kinds of activities for OMER VAN WIELE

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
02140200. Schapen | Sheep
13219903. Cyclische condensaatproductie (aardgas) | Cycle condensate production (natural gas)
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij OMER VAN WIELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMER VAN WIELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMER VAN WIELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMER VAN WIELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van OMER VAN WIELE in sociale netwerken
Look for responds of OMER VAN WIELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMER VAN WIELE. Laat een reactie achter voor OMER VAN WIELE. OMER VAN WIELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMER VAN WIELE. Leave a respond for OMER VAN WIELE. OMER VAN WIELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMER VAN WIELE op de google maps. Adres en contacten OMER VAN WIELE
Location of OMER VAN WIELE on the google maps. Address and contacts of OMER VAN WIELE

Andere gerelateerde bedrijven als come OMER VAN WIELE OMER VAN WIELE: FLDELBRASSINE SA | Abbès Salem | GARAGE HANNARD | BAKKERIJ SLEECKX | Envelprint

Other related companies as OMER VAN WIELE: FLDELBRASSINE SA | Abbès Salem | GARAGE HANNARD | BAKKERIJ SLEECKX | Envelprint

OMER VAN WIELE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMER VAN WIELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973907470. Het bedrijf OMER VAN WIELE bevindt zich op het adres: NIEUWBURCHT 35; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in OMER VAN WIELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMER VAN WIELE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMER VAN WIELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMER VAN WIELE, openstaande posities, locatie van OMER VAN WIELE op de kaart.

OMER VAN WIELE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMER VAN WIELE, company assigned to the tax number BE09973907470. The company OMER VAN WIELE is located at the address: NIEUWBURCHT 35; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in OMER VAN WIELE were not found.
The main activity of OMER VAN WIELE is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OMER VAN WIELE is not available. You also can look at reviews of OMER VAN WIELE, open positions, location of OMER VAN WIELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMER VAN WIELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMER VAN WIELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMER VAN WIELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMER VAN WIELE, employees, financial statistics.