FLDELBRASSINE SA

Contactgegevens FLDELBRASSINE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELBRASSINE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELBRASSINE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Cité 33-35 4800 Verviers - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-30-76-76 32-87-30-76-76

Fax (fax): 32-87-30-76-86 32-87-30-76-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELBRASSINE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELBRASSINE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELBRASSINE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELBRASSINE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELBRASSINE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELBRASSINE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELBRASSINE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELBRASSINE SA
Products information FLDELBRASSINE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLDELBRASSINE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELBRASSINE SA
(Get full report from official database of BE for FLDELBRASSINE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELBRASSINE SA
Addition kinds of activities for FLDELBRASSINE SA

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
824902. Business training services | Business training services
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
44929904. Tugboat service | Tugboat service
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij FLDELBRASSINE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELBRASSINE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELBRASSINE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELBRASSINE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van FLDELBRASSINE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDELBRASSINE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELBRASSINE SA. Laat een reactie achter voor FLDELBRASSINE SA. FLDELBRASSINE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELBRASSINE SA. Leave a respond for FLDELBRASSINE SA. FLDELBRASSINE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELBRASSINE SA op de google maps. Adres en contacten FLDELBRASSINE SA
Location of FLDELBRASSINE SA on the google maps. Address and contacts of FLDELBRASSINE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELBRASSINE SA FLDELBRASSINE SA: INSTITUT VIVIANNE | DU CHALET | Belde J | M.CHR. MARGHEM | CHRISTOPHE LISON

Other related companies as FLDELBRASSINE SA: INSTITUT VIVIANNE | DU CHALET | Belde J | M.CHR. MARGHEM | CHRISTOPHE LISON

FLDELBRASSINE SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELBRASSINE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf FLDELBRASSINE SA bevindt zich op het adres: Rue De La Cité 33-35 4800 Verviers - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pipes and tubes, steel. Producten gemaakt in FLDELBRASSINE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELBRASSINE SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELBRASSINE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELBRASSINE SA, openstaande posities, locatie van FLDELBRASSINE SA op de kaart.

FLDELBRASSINE SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDELBRASSINE SA, company assigned to the tax number BE01837432861. The company FLDELBRASSINE SA is located at the address: Rue De La Cité 33-35 4800 Verviers - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pipes and tubes, steel. Products created in FLDELBRASSINE SA were not found.
The main activity of FLDELBRASSINE SA is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELBRASSINE SA is not available. You also can look at reviews of FLDELBRASSINE SA, open positions, location of FLDELBRASSINE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELBRASSINE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELBRASSINE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELBRASSINE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELBRASSINE SA, employees, financial statistics.