T.V.C. CONSTRUCTIE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • T.V.C. CONSTRUCTIE
Private companiesMembership Organizations • T.V.C. CONSTRUCTIE

Contactgegevens T.V.C. CONSTRUCTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.V.C. CONSTRUCTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.V.C. CONSTRUCTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POL. GEVANGENENSTRAAT 6; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56256463 (+32-56256463) 56256463 (+32-56256463)

Fax (fax): +32 (4) 211-42-44 +32 (4) 211-42-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.V.C. CONSTRUCTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.V.C. CONSTRUCTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.V.C. CONSTRUCTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.V.C. CONSTRUCTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.V.C. CONSTRUCTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.V.C. CONSTRUCTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.V.C. CONSTRUCTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.V.C. CONSTRUCTIE
Products information T.V.C. CONSTRUCTIE

BTW identificatienummer (tax): BE09115325927
Ondernemingsnummer: 8363586425
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in T.V.C. CONSTRUCTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoor- and winkelmeubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.V.C. CONSTRUCTIE
(Get full report from official database of BE for T.V.C. CONSTRUCTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.V.C. CONSTRUCTIE
Addition kinds of activities for T.V.C. CONSTRUCTIE

382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
26310411. pressboard | Pressboard
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing

Werken bij T.V.C. CONSTRUCTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.V.C. CONSTRUCTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.V.C. CONSTRUCTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.V.C. CONSTRUCTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van T.V.C. CONSTRUCTIE in sociale netwerken
Look for responds of T.V.C. CONSTRUCTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.V.C. CONSTRUCTIE. Laat een reactie achter voor T.V.C. CONSTRUCTIE. T.V.C. CONSTRUCTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.V.C. CONSTRUCTIE. Leave a respond for T.V.C. CONSTRUCTIE. T.V.C. CONSTRUCTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.V.C. CONSTRUCTIE op de google maps. Adres en contacten T.V.C. CONSTRUCTIE
Location of T.V.C. CONSTRUCTIE on the google maps. Address and contacts of T.V.C. CONSTRUCTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come T.V.C. CONSTRUCTIE T.V.C. CONSTRUCTIE: CHAUSSURES BALLY SCHOENEN NV | BROUCKAERT | MAISON PERLEAU | VAN INGELGOM V. & P. | monique low

Other related companies as T.V.C. CONSTRUCTIE: CHAUSSURES BALLY SCHOENEN NV | BROUCKAERT | MAISON PERLEAU | VAN INGELGOM V. & P. | monique low

T.V.C. CONSTRUCTIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.V.C. CONSTRUCTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115325927. Het bedrijf T.V.C. CONSTRUCTIE bevindt zich op het adres: POL. GEVANGENENSTRAAT 6; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoor- and winkelmeubelen Fab. Producten gemaakt in T.V.C. CONSTRUCTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.V.C. CONSTRUCTIE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.V.C. CONSTRUCTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.V.C. CONSTRUCTIE, openstaande posities, locatie van T.V.C. CONSTRUCTIE op de kaart.

T.V.C. CONSTRUCTIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.V.C. CONSTRUCTIE, company assigned to the tax number BE09115325927. The company T.V.C. CONSTRUCTIE is located at the address: POL. GEVANGENENSTRAAT 6; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoor- and winkelmeubelen Fab. Products created in T.V.C. CONSTRUCTIE were not found.
The main activity of T.V.C. CONSTRUCTIE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.V.C. CONSTRUCTIE is not available. You also can look at reviews of T.V.C. CONSTRUCTIE, open positions, location of T.V.C. CONSTRUCTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.V.C. CONSTRUCTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.V.C. CONSTRUCTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.V.C. CONSTRUCTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.V.C. CONSTRUCTIE, employees, financial statistics.