monique low

Contactgegevens monique low: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data monique low: address, phone, fax, email, website, opening hours

monique low

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue rene gobert 101, brussels, belgium 1180, België

Telefoon (phone): 3275652069 3275652069

Fax (fax): +32 (57) 889-67-54 +32 (57) 889-67-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) monique low: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "monique low"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "monique low"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van monique low, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen monique low. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of monique low, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees monique low. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti monique low
Products information monique low

BTW identificatienummer (tax): BE03815795898
Ondernemingsnummer: 9384490966
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in monique low zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor monique low
(Get full report from official database of BE for monique low)

Aanvulling soorten activiteiten voor monique low
Addition kinds of activities for monique low

02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
37140108. Differentieel en onderdelen, motorvoertuig | Differentials and parts, motor vehicle
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance

Werken bij monique low: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in monique low: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor monique low. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for monique low. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van monique low in sociale netwerken
Look for responds of monique low in social networks

Lees alle opmerkingen voor monique low. Laat een reactie achter voor monique low. monique low bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for monique low. Leave a respond for monique low. monique low on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie monique low op de google maps. Adres en contacten monique low
Location of monique low on the google maps. Address and contacts of monique low

Andere gerelateerde bedrijven als come monique low monique low: AU FIN BEC | CIEL-CSL LIEGE sprl | RAYMOND LECLERCQ | ETS . VANDERGHEYNST | Boka Fran?oise

Other related companies as monique low: AU FIN BEC | CIEL-CSL LIEGE sprl | RAYMOND LECLERCQ | ETS . VANDERGHEYNST | Boka Fran?oise

monique low is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is monique low, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03815795898. Het bedrijf monique low bevindt zich op het adres: avenue rene gobert 101, brussels, belgium 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in monique low zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van monique low is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van monique low is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van monique low, openstaande posities, locatie van monique low op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

monique low is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is monique low, company assigned to the tax number BE03815795898. The company monique low is located at the address: avenue rene gobert 101, brussels, belgium 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in monique low were not found.
The main activity of monique low is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of monique low is not available. You also can look at reviews of monique low, open positions, location of monique low on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over monique low, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf monique low, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about monique low, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company monique low, employees, financial statistics.