ETS . VANDERGHEYNST

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ETS . VANDERGHEYNST
Private companiesMembership Organizations • ETS . VANDERGHEYNST

Contactgegevens ETS . VANDERGHEYNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS . VANDERGHEYNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS . VANDERGHEYNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRANCE 52; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65653879 (+32-65653879) 65653879 (+32-65653879)

Fax (fax): +32 (87) 420-52-97 +32 (87) 420-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS . VANDERGHEYNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS . VANDERGHEYNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS . VANDERGHEYNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS . VANDERGHEYNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS . VANDERGHEYNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS . VANDERGHEYNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS . VANDERGHEYNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS . VANDERGHEYNST
Products information ETS . VANDERGHEYNST

BTW identificatienummer (tax): BE05535705566
Ondernemingsnummer: 8860992431
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ETS . VANDERGHEYNST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS . VANDERGHEYNST
(Get full report from official database of BE for ETS . VANDERGHEYNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS . VANDERGHEYNST
Addition kinds of activities for ETS . VANDERGHEYNST

13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
31610000. Bagage | Luggage
32910205. Tripoli | Tripoli
34520200. sluitringen | Washers
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
72999908. Portret kopiëren | Portrait copying

Werken bij ETS . VANDERGHEYNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS . VANDERGHEYNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS . VANDERGHEYNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS . VANDERGHEYNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van ETS . VANDERGHEYNST in sociale netwerken
Look for responds of ETS . VANDERGHEYNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS . VANDERGHEYNST. Laat een reactie achter voor ETS . VANDERGHEYNST. ETS . VANDERGHEYNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS . VANDERGHEYNST. Leave a respond for ETS . VANDERGHEYNST. ETS . VANDERGHEYNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS . VANDERGHEYNST op de google maps. Adres en contacten ETS . VANDERGHEYNST
Location of ETS . VANDERGHEYNST on the google maps. Address and contacts of ETS . VANDERGHEYNST

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS . VANDERGHEYNST ETS . VANDERGHEYNST: L'UNIVERS DE LA PIERRE | KOFFIE BUCCAUW | HAIR-STYLE ILSE | JOSEPHUS VOET | Decaluwe D

Other related companies as ETS . VANDERGHEYNST: L'UNIVERS DE LA PIERRE | KOFFIE BUCCAUW | HAIR-STYLE ILSE | JOSEPHUS VOET | Decaluwe D

ETS . VANDERGHEYNST is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS . VANDERGHEYNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535705566. Het bedrijf ETS . VANDERGHEYNST bevindt zich op het adres: RUE DE FRANCE 52; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in ETS . VANDERGHEYNST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS . VANDERGHEYNST is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS . VANDERGHEYNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS . VANDERGHEYNST, openstaande posities, locatie van ETS . VANDERGHEYNST op de kaart.

ETS . VANDERGHEYNST is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS . VANDERGHEYNST, company assigned to the tax number BE05535705566. The company ETS . VANDERGHEYNST is located at the address: RUE DE FRANCE 52; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landbouwmachines Gh. Products created in ETS . VANDERGHEYNST were not found.
The main activity of ETS . VANDERGHEYNST is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS . VANDERGHEYNST is not available. You also can look at reviews of ETS . VANDERGHEYNST, open positions, location of ETS . VANDERGHEYNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS . VANDERGHEYNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS . VANDERGHEYNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS . VANDERGHEYNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS . VANDERGHEYNST, employees, financial statistics.