FASTALL INDUSTRIES SA

Contactgegevens FASTALL INDUSTRIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FASTALL INDUSTRIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FASTALL INDUSTRIES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CIMETI?RE DE BRUXELLES 89; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27267576 (+32-27267576) 27267576 (+32-27267576)

Fax (fax): +32 (53) 798-26-13 +32 (53) 798-26-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FASTALL INDUSTRIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FASTALL INDUSTRIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FASTALL INDUSTRIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FASTALL INDUSTRIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FASTALL INDUSTRIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FASTALL INDUSTRIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FASTALL INDUSTRIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FASTALL INDUSTRIES SA
Products information FASTALL INDUSTRIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE07790924072
Ondernemingsnummer: 1583374023
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FASTALL INDUSTRIES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gereedschapswerktuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FASTALL INDUSTRIES SA
(Get full report from official database of BE for FASTALL INDUSTRIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FASTALL INDUSTRIES SA
Addition kinds of activities for FASTALL INDUSTRIES SA

12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
27820101. Accountboeken | Account books
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
36449900. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec

Werken bij FASTALL INDUSTRIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FASTALL INDUSTRIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FASTALL INDUSTRIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FASTALL INDUSTRIES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van FASTALL INDUSTRIES SA in sociale netwerken
Look for responds of FASTALL INDUSTRIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FASTALL INDUSTRIES SA. Laat een reactie achter voor FASTALL INDUSTRIES SA. FASTALL INDUSTRIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FASTALL INDUSTRIES SA. Leave a respond for FASTALL INDUSTRIES SA. FASTALL INDUSTRIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FASTALL INDUSTRIES SA op de google maps. Adres en contacten FASTALL INDUSTRIES SA
Location of FASTALL INDUSTRIES SA on the google maps. Address and contacts of FASTALL INDUSTRIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FASTALL INDUSTRIES SA FASTALL INDUSTRIES SA: BAKKERIJ GATZEN M. | ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER | POMA BOUWKRANEN | Teinturerie de la Senne SC | KIPJES VAN DE COSTER

Other related companies as FASTALL INDUSTRIES SA: BAKKERIJ GATZEN M. | ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER | POMA BOUWKRANEN | Teinturerie de la Senne SC | KIPJES VAN DE COSTER

FASTALL INDUSTRIES SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FASTALL INDUSTRIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07790924072. Het bedrijf FASTALL INDUSTRIES SA bevindt zich op het adres: AVENUE DU CIMETI?RE DE BRUXELLES 89; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gereedschapswerktuigen Gh. Producten gemaakt in FASTALL INDUSTRIES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FASTALL INDUSTRIES SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FASTALL INDUSTRIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FASTALL INDUSTRIES SA, openstaande posities, locatie van FASTALL INDUSTRIES SA op de kaart.

FASTALL INDUSTRIES SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FASTALL INDUSTRIES SA, company assigned to the tax number BE07790924072. The company FASTALL INDUSTRIES SA is located at the address: AVENUE DU CIMETI?RE DE BRUXELLES 89; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gereedschapswerktuigen Gh. Products created in FASTALL INDUSTRIES SA were not found.
The main activity of FASTALL INDUSTRIES SA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FASTALL INDUSTRIES SA is not available. You also can look at reviews of FASTALL INDUSTRIES SA, open positions, location of FASTALL INDUSTRIES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FASTALL INDUSTRIES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FASTALL INDUSTRIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FASTALL INDUSTRIES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FASTALL INDUSTRIES SA, employees, financial statistics.