ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Contactgegevens ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN, België

Telefoon (phone): 11227648 (+32-11227648) 11227648 (+32-11227648)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Products information ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

restauratie,stoffeerwerken,wandstoffering,capitoneren van deuren .

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
(Get full report from official database of BE for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Addition kinds of activities for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit

Werken bij ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER in sociale netwerken
Look for responds of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Laat een reactie achter voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Leave a respond for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER op de google maps. Adres en contacten ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Location of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on the google maps. Address and contacts of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: Bab Bijnens Algemene Bouwwerken | FINI CASA | SPORTZAAL GEMEENTESCHOOL | FEDERALE POLITIE | CONTRASTI

Other related companies as ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: Bab Bijnens Algemene Bouwwerken | FINI CASA | SPORTZAAL GEMEENTESCHOOL | FEDERALE POLITIE | CONTRASTI

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER bevindt zich op het adres: RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Lijst met producten zijn restauratie,stoffeerwerken,wandstoffering,capitoneren van deuren ..
De hoofdactiviteit van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, openstaande posities, locatie van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER op de kaart.

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, company assigned to the tax number BE07882385253. The company ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is located at the address: RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. List of products are restauratie,stoffeerwerken,wandstoffering,capitoneren van deuren ..
The main activity of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is not available. You also can look at reviews of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, open positions, location of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, employees, financial statistics.