Les Planteurs Réunis 2000 S.A.

Contactgegevens Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Planteurs Réunis 2000 S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee Gabrielle Richet 231 7860 Lessines, België

Telefoon (phone): 68 (+32-68) 68 (+32-68)

Fax (fax): 68 (+32-68) 68 (+32-68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Planteurs Réunis 2000 S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Planteurs Réunis 2000 S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Planteurs Réunis 2000 S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Planteurs Réunis 2000 S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Planteurs Réunis 2000 S.A.
Products information Les Planteurs Réunis 2000 S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Pigeon breeding supplies

Product categorie (product category): Gelatine Capsules

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Planteurs Réunis 2000 S.A.
(Get full report from official database of BE for Les Planteurs Réunis 2000 S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Planteurs Réunis 2000 S.A.
Addition kinds of activities for Les Planteurs Réunis 2000 S.A.

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
50650311. transistors | Transistors
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Bouw (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van Les Planteurs Réunis 2000 S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Les Planteurs Réunis 2000 S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Laat een reactie achter voor Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Les Planteurs Réunis 2000 S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Leave a respond for Les Planteurs Réunis 2000 S.A.. Les Planteurs Réunis 2000 S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Planteurs Réunis 2000 S.A. op de google maps. Adres en contacten Les Planteurs Réunis 2000 S.A.
Location of Les Planteurs Réunis 2000 S.A. on the google maps. Address and contacts of Les Planteurs Réunis 2000 S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Planteurs Réunis 2000 S.A. Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: Blocry Garage SPRL | Harroch Daniel | REN? SPITAELS | ROBERT VAN DIERENDONCK | LUXEMBOURG (LE)

Other related companies as Les Planteurs Réunis 2000 S.A.: Blocry Garage SPRL | Harroch Daniel | REN? SPITAELS | ROBERT VAN DIERENDONCK | LUXEMBOURG (LE)

Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Planteurs Réunis 2000 S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf Les Planteurs Réunis 2000 S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee Gabrielle Richet 231 7860 Lessines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gelatine Capsules. Lijst met producten zijn Pigeon breeding supplies.
De hoofdactiviteit van Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Planteurs Réunis 2000 S.A., openstaande posities, locatie van Les Planteurs Réunis 2000 S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Planteurs Réunis 2000 S.A., company assigned to the tax number BE03648803710. The company Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is located at the address: Chaussee Gabrielle Richet 231 7860 Lessines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gelatine Capsules. List of products are Pigeon breeding supplies.
The main activity of Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Planteurs Réunis 2000 S.A. is not available. You also can look at reviews of Les Planteurs Réunis 2000 S.A., open positions, location of Les Planteurs Réunis 2000 S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Planteurs Réunis 2000 S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Planteurs Réunis 2000 S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Planteurs Réunis 2000 S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Planteurs Réunis 2000 S.A., employees, financial statistics.