ROBERT VAN DIERENDONCK

Contactgegevens ROBERT VAN DIERENDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN DIERENDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN DIERENDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARTUIZERINNENSTRAAT 5; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332550 (+32-50332550) 50332550 (+32-50332550)

Fax (fax): +32 (53) 460-92-88 +32 (53) 460-92-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN DIERENDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN DIERENDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN DIERENDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN DIERENDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN DIERENDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN DIERENDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN DIERENDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN DIERENDONCK
Products information ROBERT VAN DIERENDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE07617614746
Ondernemingsnummer: 6790069580
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN DIERENDONCK
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN DIERENDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN DIERENDONCK
Addition kinds of activities for ROBERT VAN DIERENDONCK

371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
87339900. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij ROBERT VAN DIERENDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN DIERENDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN DIERENDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN DIERENDONCK. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

 • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

 • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN DIERENDONCK in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN DIERENDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN DIERENDONCK. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN DIERENDONCK. ROBERT VAN DIERENDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN DIERENDONCK. Leave a respond for ROBERT VAN DIERENDONCK. ROBERT VAN DIERENDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN DIERENDONCK op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN DIERENDONCK
Location of ROBERT VAN DIERENDONCK on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN DIERENDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN DIERENDONCK ROBERT VAN DIERENDONCK: CHRISTIANA CUYVERS | Coenegrachts J-L BVBA | AUTO 5 | Campion D | T.W.U. (Belgatonnerre)

Other related companies as ROBERT VAN DIERENDONCK: CHRISTIANA CUYVERS | Coenegrachts J-L BVBA | AUTO 5 | Campion D | T.W.U. (Belgatonnerre)

ROBERT VAN DIERENDONCK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN DIERENDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617614746. Het bedrijf ROBERT VAN DIERENDONCK bevindt zich op het adres: KARTUIZERINNENSTRAAT 5; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN DIERENDONCK is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN DIERENDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN DIERENDONCK, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN DIERENDONCK op de kaart.

ROBERT VAN DIERENDONCK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN DIERENDONCK, company assigned to the tax number BE07617614746. The company ROBERT VAN DIERENDONCK is located at the address: KARTUIZERINNENSTRAAT 5; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of ROBERT VAN DIERENDONCK is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN DIERENDONCK is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN DIERENDONCK, open positions, location of ROBERT VAN DIERENDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN DIERENDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN DIERENDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN DIERENDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN DIERENDONCK, employees, financial statistics.