FLA.C.V MANUFACTURING SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLA.C.V MANUFACTURING SA
Private companiesPrimary Metal Industries • FLA.C.V MANUFACTURING SA

Contactgegevens FLA.C.V MANUFACTURING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.C.V MANUFACTURING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.C.V MANUFACTURING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel De Seneffe 7180 Seneffe Zone C - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-23-26-02 32-64-23-26-02

Fax (fax): 32-64-23-26-29 32-64-23-26-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.C.V MANUFACTURING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.C.V MANUFACTURING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.C.V MANUFACTURING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.C.V MANUFACTURING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.C.V MANUFACTURING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.C.V MANUFACTURING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.C.V MANUFACTURING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.C.V MANUFACTURING SA
Products information FLA.C.V MANUFACTURING SA

BTW identificatienummer (tax): BE06649444580
Ondernemingsnummer: 1887695312
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLA.C.V MANUFACTURING SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilermaking, precision

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.C.V MANUFACTURING SA
(Get full report from official database of BE for FLA.C.V MANUFACTURING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.C.V MANUFACTURING SA
Addition kinds of activities for FLA.C.V MANUFACTURING SA

23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
38230416. Refractometers, industrieel proces type | Refractometers, industrial process type
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
70320302. Jachtkamp | Hunting camp
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij FLA.C.V MANUFACTURING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.C.V MANUFACTURING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.C.V MANUFACTURING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.C.V MANUFACTURING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

Zoek naar antwoorden van FLA.C.V MANUFACTURING SA in sociale netwerken
Look for responds of FLA.C.V MANUFACTURING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.C.V MANUFACTURING SA. Laat een reactie achter voor FLA.C.V MANUFACTURING SA. FLA.C.V MANUFACTURING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.C.V MANUFACTURING SA. Leave a respond for FLA.C.V MANUFACTURING SA. FLA.C.V MANUFACTURING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.C.V MANUFACTURING SA op de google maps. Adres en contacten FLA.C.V MANUFACTURING SA
Location of FLA.C.V MANUFACTURING SA on the google maps. Address and contacts of FLA.C.V MANUFACTURING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.C.V MANUFACTURING SA FLA.C.V MANUFACTURING SA: BBL | BOSCH G. | ERIC DEBACKERE | LINA SAELENS | WP&B NV het btw-huis

Other related companies as FLA.C.V MANUFACTURING SA: BBL | BOSCH G. | ERIC DEBACKERE | LINA SAELENS | WP&B NV het btw-huis

FLA.C.V MANUFACTURING SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.C.V MANUFACTURING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06649444580. Het bedrijf FLA.C.V MANUFACTURING SA bevindt zich op het adres: Parc Industriel De Seneffe 7180 Seneffe Zone C - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boilermaking, precision. Producten gemaakt in FLA.C.V MANUFACTURING SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.C.V MANUFACTURING SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.C.V MANUFACTURING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.C.V MANUFACTURING SA, openstaande posities, locatie van FLA.C.V MANUFACTURING SA op de kaart.

FLA.C.V MANUFACTURING SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLA.C.V MANUFACTURING SA, company assigned to the tax number BE06649444580. The company FLA.C.V MANUFACTURING SA is located at the address: Parc Industriel De Seneffe 7180 Seneffe Zone C - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boilermaking, precision. Products created in FLA.C.V MANUFACTURING SA were not found.
The main activity of FLA.C.V MANUFACTURING SA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.C.V MANUFACTURING SA is not available. You also can look at reviews of FLA.C.V MANUFACTURING SA, open positions, location of FLA.C.V MANUFACTURING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.C.V MANUFACTURING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.C.V MANUFACTURING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.C.V MANUFACTURING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.C.V MANUFACTURING SA, employees, financial statistics.