BBL

Contactgegevens BBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): RUE JOSEPH WAUTERS 170; 6020; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71310652 (+32-71310652) 71310652 (+32-71310652)

Fax (fax): +32 (87) 650-40-21 +32 (87) 650-40-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL
Products information BBL

BTW identificatienummer (tax): BE06879882812
Ondernemingsnummer: 1326019287
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL
(Get full report from official database of BE for BBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL
Addition kinds of activities for BBL

2262. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility

Werken bij BBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van BBL in sociale netwerken
Look for responds of BBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL. Laat een reactie achter voor BBL. BBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL. Leave a respond for BBL. BBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL op de google maps. Adres en contacten BBL
Location of BBL on the google maps. Address and contacts of BBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL BBL: STRABUS-IBERBUS BELGICA VOYAGE | Caracas | FINAGEST | FRANS VAN DE KEYBUS | Velghe Greet

Other related companies as BBL: STRABUS-IBERBUS BELGICA VOYAGE | Caracas | FINAGEST | FRANS VAN DE KEYBUS | Velghe Greet

BBL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879882812. Het bedrijf BBL bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH WAUTERS 170; 6020; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL, openstaande posities, locatie van BBL op de kaart.

BBL is a company, that was registered 1999 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is BBL, company assigned to the tax number BE06879882812. The company BBL is located at the address: RUE JOSEPH WAUTERS 170; 6020; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BBL were not found.
The main activity of BBL is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL is not available. You also can look at reviews of BBL, open positions, location of BBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL, employees, financial statistics.