Lighting Varilone BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Lighting Varilone BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Lighting Varilone BVBA

Contactgegevens Lighting Varilone BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lighting Varilone BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lighting Varilone BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Pastoriestraat 16; 8340; Damme (Moerkerke), België

Telefoon (phone): 050 50 09 72; 0475 72 79 46; 0475 94 44 16 (+32-050 50 09 72; 0475 72 79 46; 0475 94 44 16) 050 50 09 72; 0475 72 79 46; 0475 94 44 16 (+32-050 50 09 72; 0475 72 79 46; 0475 94 44 16)

Fax (fax): 050 50 09 72 (+32-050 50 09 72) 050 50 09 72 (+32-050 50 09 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lighting Varilone BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lighting Varilone BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lighting Varilone BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lighting Varilone BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lighting Varilone BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lighting Varilone BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lighting Varilone BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lighting Varilone BVBA
Products information Lighting Varilone BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09480621337
Ondernemingsnummer: 7430297851
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Garden decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lighting Varilone BVBA
(Get full report from official database of BE for Lighting Varilone BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lighting Varilone BVBA
Addition kinds of activities for Lighting Varilone BVBA

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
8713. Surveying services | Surveying services
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment

Werken bij Lighting Varilone BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lighting Varilone BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lighting Varilone BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lighting Varilone BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

Zoek naar antwoorden van Lighting Varilone BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lighting Varilone BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lighting Varilone BVBA. Laat een reactie achter voor Lighting Varilone BVBA. Lighting Varilone BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lighting Varilone BVBA. Leave a respond for Lighting Varilone BVBA. Lighting Varilone BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lighting Varilone BVBA op de google maps. Adres en contacten Lighting Varilone BVBA
Location of Lighting Varilone BVBA on the google maps. Address and contacts of Lighting Varilone BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lighting Varilone BVBA Lighting Varilone BVBA: Océane (Institut) | Masson PGMBH | Biermans Eric | Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel | V. WOUTERS

Other related companies as Lighting Varilone BVBA: Océane (Institut) | Masson PGMBH | Biermans Eric | Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel | V. WOUTERS

Lighting Varilone BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lighting Varilone BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480621337. Het bedrijf Lighting Varilone BVBA bevindt zich op het adres: Oude Pastoriestraat 16; 8340; Damme (Moerkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden decoration. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van Lighting Varilone BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lighting Varilone BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lighting Varilone BVBA, openstaande posities, locatie van Lighting Varilone BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lighting Varilone BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lighting Varilone BVBA, company assigned to the tax number BE09480621337. The company Lighting Varilone BVBA is located at the address: Oude Pastoriestraat 16; 8340; Damme (Moerkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden decoration. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of Lighting Varilone BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lighting Varilone BVBA is not available. You also can look at reviews of Lighting Varilone BVBA, open positions, location of Lighting Varilone BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lighting Varilone BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lighting Varilone BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lighting Varilone BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lighting Varilone BVBA, employees, financial statistics.