Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel
Private companiesMiscellaneous Retail • Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

Contactgegevens Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mercatorstraat 8; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 11 53; 0477 41 26 90 (+32-03 776 11 53; 0477 41 26 90) 03 776 11 53; 0477 41 26 90 (+32-03 776 11 53; 0477 41 26 90)

Fax (fax): 03 777 41 08 (+32-03 777 41 08) 03 777 41 08 (+32-03 777 41 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel
Products information Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

BTW identificatienummer (tax): BE04894378662
Ondernemingsnummer: 7860412597
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel
(Get full report from official database of BE for Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel
Addition kinds of activities for Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
38410504. Bone rongeurs | Bone rongeurs
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer

Werken bij Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel in sociale netwerken
Look for responds of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Laat een reactie achter voor Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Leave a respond for Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel. Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel op de google maps. Adres en contacten Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel
Location of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel on the google maps. Address and contacts of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel

Andere gerelateerde bedrijven als come Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: FLPROF PRAXIS CVBA | Hacha P | LES FERMES DU BONHEUR | Bande à Cookie (La) | VANBINST BRUNO

Other related companies as Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel: FLPROF PRAXIS CVBA | Hacha P | LES FERMES DU BONHEUR | Bande à Cookie (La) | VANBINST BRUNO

Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04894378662. Het bedrijf Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel bevindt zich op het adres: Mercatorstraat 8; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, openstaande posities, locatie van Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, company assigned to the tax number BE04894378662. The company Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is located at the address: Mercatorstraat 8; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
The main activity of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel is not available. You also can look at reviews of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, open positions, location of Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Picco-Bello/Van Raemdonck Tekstiel, employees, financial statistics.