Casters Tuinshop BVBA

Contactgegevens Casters Tuinshop BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casters Tuinshop BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casters Tuinshop BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltweg 247; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 35 03 (+32-089 36 35 03) 089 36 35 03 (+32-089 36 35 03)

Fax (fax): 089 30 45 06 (+32-089 30 45 06) 089 30 45 06 (+32-089 30 45 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casters Tuinshop BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casters Tuinshop BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casters Tuinshop BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casters Tuinshop BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casters Tuinshop BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casters Tuinshop BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casters Tuinshop BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casters Tuinshop BVBA
Products information Casters Tuinshop BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06249267578
Ondernemingsnummer: 6821380615
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Florists; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casters Tuinshop BVBA
(Get full report from official database of BE for Casters Tuinshop BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casters Tuinshop BVBA
Addition kinds of activities for Casters Tuinshop BVBA

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
289902. zuren | Acids
341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec

Werken bij Casters Tuinshop BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casters Tuinshop BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casters Tuinshop BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casters Tuinshop BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van Casters Tuinshop BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Casters Tuinshop BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casters Tuinshop BVBA. Laat een reactie achter voor Casters Tuinshop BVBA. Casters Tuinshop BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casters Tuinshop BVBA. Leave a respond for Casters Tuinshop BVBA. Casters Tuinshop BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casters Tuinshop BVBA op de google maps. Adres en contacten Casters Tuinshop BVBA
Location of Casters Tuinshop BVBA on the google maps. Address and contacts of Casters Tuinshop BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Casters Tuinshop BVBA Casters Tuinshop BVBA: Van Den Eeckhaut J | QUALITY PRINT | Résidence New Reyers SA | De Knapmakers NV | FRITUUR BIJ IRENE

Other related companies as Casters Tuinshop BVBA: Van Den Eeckhaut J | QUALITY PRINT | Résidence New Reyers SA | De Knapmakers NV | FRITUUR BIJ IRENE

Casters Tuinshop BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Casters Tuinshop BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06249267578. Het bedrijf Casters Tuinshop BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltweg 247; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden centres. Lijst met producten zijn Florists; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Casters Tuinshop BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casters Tuinshop BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casters Tuinshop BVBA, openstaande posities, locatie van Casters Tuinshop BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Casters Tuinshop BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Casters Tuinshop BVBA, company assigned to the tax number BE06249267578. The company Casters Tuinshop BVBA is located at the address: Hasseltweg 247; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden centres. List of products are Florists; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Casters Tuinshop BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Casters Tuinshop BVBA is not available. You also can look at reviews of Casters Tuinshop BVBA, open positions, location of Casters Tuinshop BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casters Tuinshop BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casters Tuinshop BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casters Tuinshop BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casters Tuinshop BVBA, employees, financial statistics.