MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST
Private companiesReal Estate • MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

Contactgegevens MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIPDORP 41; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313734 32313734

Fax (fax): +32 (86) 716-62-37 +32 (86) 716-62-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST
Products information MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE07786529541
Ondernemingsnummer: 6764526367
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garde d'enfants à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST
(Get full report from official database of BE for MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST
Addition kinds of activities for MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
20910311. Vis, gedroogd | Fish, dried
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
59991807. Hoge stoelen | High chairs
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Laat een reactie achter voor MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. Leave a respond for MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST. MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST op de google maps. Adres en contacten MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST
Location of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST on the google maps. Address and contacts of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: De Kortrijkse Fiduciaire NV | Maréchal robert | FIETSEN WOLTERS | GARAGE DE ZWAAN BVBA | ZEITGEISTNET SPRL

Other related companies as MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST: De Kortrijkse Fiduciaire NV | Maréchal robert | FIETSEN WOLTERS | GARAGE DE ZWAAN BVBA | ZEITGEISTNET SPRL

MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786529541. Het bedrijf MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST bevindt zich op het adres: KIPDORP 41; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garde d'enfants à domicile. Producten gemaakt in MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, openstaande posities, locatie van MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST op de kaart.

MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, company assigned to the tax number BE07786529541. The company MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is located at the address: KIPDORP 41; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garde d'enfants à domicile. Products created in MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST were not found.
The main activity of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST is not available. You also can look at reviews of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, open positions, location of MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALISTISCH WELZIJN-BABYSITDIENST, employees, financial statistics.