GARAGE DE ZWAAN BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GARAGE DE ZWAAN BVBA
Private companiesReal Estate • GARAGE DE ZWAAN BVBA

Contactgegevens GARAGE DE ZWAAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE ZWAAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE ZWAAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastraat 30; 9810; Nazareth (Eke), België

Telefoon (phone): 09 385 40 09 (+32-09 385 40 09) 09 385 40 09 (+32-09 385 40 09)

Fax (fax): 09 385 55 16 (+32-09 385 55 16) 09 385 55 16 (+32-09 385 55 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE ZWAAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE ZWAAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE ZWAAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE ZWAAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE ZWAAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE ZWAAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE ZWAAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE ZWAAN BVBA
Products information GARAGE DE ZWAAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04728210449
Ondernemingsnummer: 2397735595
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE ZWAAN BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE ZWAAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE ZWAAN BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE DE ZWAAN BVBA

01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
56990102. uniformen | Uniforms

Werken bij GARAGE DE ZWAAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE ZWAAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE ZWAAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE ZWAAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE ZWAAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE ZWAAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE ZWAAN BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE DE ZWAAN BVBA. GARAGE DE ZWAAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE ZWAAN BVBA. Leave a respond for GARAGE DE ZWAAN BVBA. GARAGE DE ZWAAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE ZWAAN BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE ZWAAN BVBA
Location of GARAGE DE ZWAAN BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE ZWAAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE ZWAAN BVBA GARAGE DE ZWAAN BVBA: AMYF | MARBRE-DECOR | J.C. SANT? PUBLIQUE | MARCEL SCHROYEN | Econet cvba-so

Other related companies as GARAGE DE ZWAAN BVBA: AMYF | MARBRE-DECOR | J.C. SANT? PUBLIQUE | MARCEL SCHROYEN | Econet cvba-so

GARAGE DE ZWAAN BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE ZWAAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04728210449. Het bedrijf GARAGE DE ZWAAN BVBA bevindt zich op het adres: Begoniastraat 30; 9810; Nazareth (Eke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE ZWAAN BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE ZWAAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE ZWAAN BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE DE ZWAAN BVBA op de kaart.

GARAGE DE ZWAAN BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE ZWAAN BVBA, company assigned to the tax number BE04728210449. The company GARAGE DE ZWAAN BVBA is located at the address: Begoniastraat 30; 9810; Nazareth (Eke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of GARAGE DE ZWAAN BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE ZWAAN BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE ZWAAN BVBA, open positions, location of GARAGE DE ZWAAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE ZWAAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE ZWAAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE ZWAAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE ZWAAN BVBA, employees, financial statistics.