Vits Kristoff NV

Contactgegevens Vits Kristoff NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vits Kristoff NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vits Kristoff NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernardse Steenweg 1128; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 830 50 30 (+32-03 830 50 30) 03 830 50 30 (+32-03 830 50 30)

Fax (fax): 03 830 26 55 (+32-03 830 26 55) 03 830 26 55 (+32-03 830 26 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vits Kristoff NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vits Kristoff NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vits Kristoff NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vits Kristoff NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vits Kristoff NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vits Kristoff NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vits Kristoff NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vits Kristoff NV
Products information Vits Kristoff NV

BTW identificatienummer (tax): BE07727203369
Ondernemingsnummer: 4710083007
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile bodies - Construction

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vits Kristoff NV
(Get full report from official database of BE for Vits Kristoff NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vits Kristoff NV
Addition kinds of activities for Vits Kristoff NV

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
51810000. Bier en aal | Beer and ale
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij Vits Kristoff NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vits Kristoff NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vits Kristoff NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vits Kristoff NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van Vits Kristoff NV in sociale netwerken
Look for responds of Vits Kristoff NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vits Kristoff NV. Laat een reactie achter voor Vits Kristoff NV. Vits Kristoff NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vits Kristoff NV. Leave a respond for Vits Kristoff NV. Vits Kristoff NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vits Kristoff NV op de google maps. Adres en contacten Vits Kristoff NV
Location of Vits Kristoff NV on the google maps. Address and contacts of Vits Kristoff NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vits Kristoff NV Vits Kristoff NV: Europa SPRL | VITSE RUDY | Cetronic Benelux NV-SA | DERNIER | Meca-Service SPRL

Other related companies as Vits Kristoff NV: Europa SPRL | VITSE RUDY | Cetronic Benelux NV-SA | DERNIER | Meca-Service SPRL

Vits Kristoff NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vits Kristoff NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07727203369. Het bedrijf Vits Kristoff NV bevindt zich op het adres: Sint-Bernardse Steenweg 1128; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile bodies - Construction.
De hoofdactiviteit van Vits Kristoff NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vits Kristoff NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vits Kristoff NV, openstaande posities, locatie van Vits Kristoff NV op de kaart.

Vits Kristoff NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vits Kristoff NV, company assigned to the tax number BE07727203369. The company Vits Kristoff NV is located at the address: Sint-Bernardse Steenweg 1128; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile bodies - Construction.
The main activity of Vits Kristoff NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vits Kristoff NV is not available. You also can look at reviews of Vits Kristoff NV, open positions, location of Vits Kristoff NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vits Kristoff NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vits Kristoff NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vits Kristoff NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vits Kristoff NV, employees, financial statistics.