Cetronic Benelux NV-SA

Contactgegevens Cetronic Benelux NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cetronic Benelux NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cetronic Benelux NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jacobs Fontaine 91-93; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 424 18 20; 02 424 18 24; 02 424 25 68; 02 424 26 03 (+32-02 424 18 20; 02 424 18 24; 02 424 25 68; 02 424 26 03) 02 424 18 20; 02 424 18 24; 02 424 25 68; 02 424 26 03 (+32-02 424 18 20; 02 424 18 24; 02 424 25 68; 02 424 26 03)

Fax (fax): 02 424 17 37 (+32-02 424 17 37) 02 424 17 37 (+32-02 424 17 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cetronic Benelux NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cetronic Benelux NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cetronic Benelux NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cetronic Benelux NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cetronic Benelux NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cetronic Benelux NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cetronic Benelux NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cetronic Benelux NV-SA
Products information Cetronic Benelux NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE07669525146
Ondernemingsnummer: 2962707519
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Cetronic Benelux NV-SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cetronic Benelux NV-SA
(Get full report from official database of BE for Cetronic Benelux NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cetronic Benelux NV-SA
Addition kinds of activities for Cetronic Benelux NV-SA

344402. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij Cetronic Benelux NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cetronic Benelux NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cetronic Benelux NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cetronic Benelux NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Mechanicien (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • poetshulp heuvelland (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • Poetshulp Genk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

 • Eventmedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DS Consultancy & Events

  Type: Werfreserve

  LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Cetronic Benelux NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Cetronic Benelux NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cetronic Benelux NV-SA. Laat een reactie achter voor Cetronic Benelux NV-SA. Cetronic Benelux NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cetronic Benelux NV-SA. Leave a respond for Cetronic Benelux NV-SA. Cetronic Benelux NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cetronic Benelux NV-SA op de google maps. Adres en contacten Cetronic Benelux NV-SA
Location of Cetronic Benelux NV-SA on the google maps. Address and contacts of Cetronic Benelux NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cetronic Benelux NV-SA Cetronic Benelux NV-SA: ASSUPLUS | Decopat | Images de Marc | CHEMINS DU RAIL | FE. DESSORT

Other related companies as Cetronic Benelux NV-SA: ASSUPLUS | Decopat | Images de Marc | CHEMINS DU RAIL | FE. DESSORT

Cetronic Benelux NV-SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cetronic Benelux NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07669525146. Het bedrijf Cetronic Benelux NV-SA bevindt zich op het adres: Rue Jacobs Fontaine 91-93; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cetronic Benelux NV-SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cetronic Benelux NV-SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cetronic Benelux NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cetronic Benelux NV-SA, openstaande posities, locatie van Cetronic Benelux NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cetronic Benelux NV-SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cetronic Benelux NV-SA, company assigned to the tax number BE07669525146. The company Cetronic Benelux NV-SA is located at the address: Rue Jacobs Fontaine 91-93; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cetronic Benelux NV-SA were not found.
The main activity of Cetronic Benelux NV-SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cetronic Benelux NV-SA is not available. You also can look at reviews of Cetronic Benelux NV-SA, open positions, location of Cetronic Benelux NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cetronic Benelux NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cetronic Benelux NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cetronic Benelux NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cetronic Benelux NV-SA, employees, financial statistics.