Vankerckhoven A

Contactgegevens Vankerckhoven A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vankerckhoven A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vankerckhoven A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijvelsesteenweg 615; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 356 61 76 (+32-02 356 61 76) 02 356 61 76 (+32-02 356 61 76)

Fax (fax): 02 356 61 72 (+32-02 356 61 72) 02 356 61 72 (+32-02 356 61 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vankerckhoven A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vankerckhoven A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vankerckhoven A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vankerckhoven A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vankerckhoven A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vankerckhoven A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vankerckhoven A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vankerckhoven A
Products information Vankerckhoven A

BTW identificatienummer (tax): BE03363708496
Ondernemingsnummer: 9145538330
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Vankerckhoven A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vankerckhoven A
(Get full report from official database of BE for Vankerckhoven A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vankerckhoven A
Addition kinds of activities for Vankerckhoven A

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site

Werken bij Vankerckhoven A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vankerckhoven A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vankerckhoven A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vankerckhoven A. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Vankerckhoven A in sociale netwerken
Look for responds of Vankerckhoven A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vankerckhoven A. Laat een reactie achter voor Vankerckhoven A. Vankerckhoven A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vankerckhoven A. Leave a respond for Vankerckhoven A. Vankerckhoven A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vankerckhoven A op de google maps. Adres en contacten Vankerckhoven A
Location of Vankerckhoven A on the google maps. Address and contacts of Vankerckhoven A

Andere gerelateerde bedrijven als come Vankerckhoven A Vankerckhoven A: Naway (Ets Eugène) SPRL | EUROPARKET | Megasoft Sneldepannage | J.N. GOOSSENS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Vankerckhoven A: Naway (Ets Eugène) SPRL | EUROPARKET | Megasoft Sneldepannage | J.N. GOOSSENS | FEDERALE POLITIE

Vankerckhoven A is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vankerckhoven A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03363708496. Het bedrijf Vankerckhoven A bevindt zich op het adres: Nijvelsesteenweg 615; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 460,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Vankerckhoven A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vankerckhoven A is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vankerckhoven A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vankerckhoven A, openstaande posities, locatie van Vankerckhoven A op de kaart.

Vankerckhoven A is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vankerckhoven A, company assigned to the tax number BE03363708496. The company Vankerckhoven A is located at the address: Nijvelsesteenweg 615; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 460,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Vankerckhoven A were not found.
The main activity of Vankerckhoven A is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vankerckhoven A is not available. You also can look at reviews of Vankerckhoven A, open positions, location of Vankerckhoven A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vankerckhoven A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vankerckhoven A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vankerckhoven A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vankerckhoven A, employees, financial statistics.